Burdur Milletvekili Petek Check-up İçin Gittiği Hastanede Anjiyo Oldu - Son Dakika
Genel

Burdur Milletvekili Petek Check-up İçin Gittiği Hastanede Anjiyo Oldu

Burdur Milletvekili Petek check-up için gittiği hastanede anjiyo olduBURDUR - Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Ankara'da rutin check up için gittiği özel bir hastanede anjiyo oldu.

22.11.2017 23:17

Burdur Milletvekili Petek check-up için gittiği hastanede anjiyo oldu

BURDUR - Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Ankara'da rutin check up için gittiği özel bir hastanede anjiyo oldu.

Check up için gitti, anjiyo yapıldı

Edinilen bilgiye göre, rutin olarak sağlık kontrolleri için hastaneye giden AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek'e, ana arter damarda tıkanıklık teşhisi konulunca, dün öğle saatlerinde anjiyo yapıldı. Stent takılan takıldığı öğrenilen Milletvekili Petek, yapılan operasyon sonrasında doktorlar tarafından bir hafta istirahat etmesi şartıyla taburcu edildi. Operasyon geçirdiği hastaneden taburcu olan Petek'in Ankara'dan İstanbul'da bulunan evine giderek istirahat ettiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı mesaj gönderdi, TBMM Başkanı ve Başbakan telefonla aradı

Petek'in anjiyo geçirdiği haberini alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesaj yolu ile, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere, siyaset ve yargı camiasının önemli isimleri de telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sosyal medyadan iyi olduğunu paylaştı

Petek'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;

" Değerli dostlarım, hastalığım sebebiyle şifa dileklerinizi içeren mesaj ve telefonlarınıza, doktorumun tavsiyesiyle biraz istirahat etmem zorunlu olduğundan cevap veremiyorum. Hakkınızı helal edin. Hamdolsun iyileşiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Selam ve dua İle..." ifadeleri yer aldı.

Burdur Milletvekili Petek Check-up İçin Gittiği Hastanede Anjiyo Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Burdur Milletvekili Petek Check-up İçin Gittiği Hastanede Anjiyo Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement