Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika
Genel

Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Lice'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldıDİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 18 köyde ilan edilen sokağa çıkma yasağı, bu sabah saat 07.00 itibariyle kaldırıldı.

16.03.2017 09:58

Lice'de sokağa çıkma yasağı kaldırıldı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 18 köyde ilan edilen sokağa çıkma yasağı, bu sabah saat 07.00 itibariyle kaldırıldı.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği bir açıklama yaptı. Açıklamada, "İlimiz Lice ilçesi mülki sınırlar içerisinde bulunan dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen BTÖ mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede BTÖ mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek, maksadıyla icra edilen Bayrak-41 Şehit J.Asb.Kd.Çvş. Tolga TOPÇUOĞLU Müşterek Operasyonu başarıyla devam etmektedir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, Lice ilçesine bağlı 18 köyde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 05 Mart 2017 günü saat 05.00'den itibaren duyurulan sokağa çıkma yasağı kararı 16 Mart 2017 günü saat 07.00'dan itibaren kaldırılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Lice\'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Lice'de Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement