2 İrlandalı Kadını Ormanda Boğazlarını Keserek Öldürdü - Son Dakika
Güncel

2 İrlandalı Kadını Ormanda Boğazlarını Keserek Öldürdü

2 İrlandalı Kadını Ormanda Boğazlarını Keserek Öldürdü

İzmir'in Buca İlçesi'nde 17 yaşındaki garson R. Ç. , evlenmelerine izin vermediği iddiasıyla İrlandalı kız arkadaşının annesi Marion Elizabeth Graham ve kadın arkadaşı Cathy Dınsmore'yi boğazını keserek öldürdü.

19.08.2011 12:54

İzmir'in Buca İlçesi'nde 17 yaşındaki garson R. Ç. , evlenmelerine izin vermediği iddiasıyla İrlandalı kız arkadaşının annesi Marion Elizabeth Graham ve kadın arkadaşı Cathy Dınsmore'yi boğazını keserek öldürdü. Cinayetten sonra kaçan R. Ç. polis tarafından yakalandı. R. Ç. 'nin babası ile bir taksici de gözaltına alındı.

Şanlıurfa Viranşehir nüfusuna kayıtlı olan R. Ç. , bir süre önce Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki garson olarak çalıştığı restoranda ailesiyle yemeğe gelen İrlandalı 15 yaşındaki Shanon Graham ile arkadaş oldu.

R. Ç. , Graham ile daha sonra da görüşerek arkadaşlığını ilerletti ve onunla evlenmeye karar verdi. Ancak, Shanon Graham'ın annesi 54 yaşındaki Marion Elizabeth Graham kızının evlenmesine karşı çıktı.

İZMİR'E GETİRİP ÖLDÜRDÜ

Marion Elizabeth Graham'ı sevgilisi Shanon ile evlenmesine engel gören R. Ç. yaptığı korkunç planı uygulamaya koydu. R. Ç. , sevgilisi Shanon Graham'ın dün sabah tek başına yat turuna gitmesini fırsat bilerek, annesi Marion Elizabeth Graham ve onunla birlikte tatile gelen arkadaşı 50 yaşındaki Cathy Dınsmore'yi gezdireceğini söyleyerek İzmir'e getirdi.

İzmir Otogarı yakınındaki babası 48 yaşındaki E. Ç. 'nin bakkal dükkanına uğrayan R. Ç. onun otomabilini aldı ve İrlandalı iki kadını Buca İlçesi'nin Gökdere Köyü, Yeni Buca Mezarlığı Yolu'ndaki ağaçlık alana götürdü.

R. Ç. , burada Marion Elizabeth Graham ve Cathy Dınsmore'yi bıçakla boğazlarını kesti. R. Ç. işlediği çifte cinayetin ardından hiç bir şey olmamış gibi Kuşadası'na döndü.

KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Yat turundan dönen Shanon Graham, annesini bulamayınca, polise gidip, kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine soruşturma başlatan polis, Shanon'ın garson R. Ç. ile ilişkisi olduğunu belirledi.

Gözaltına alınarak Kuşadası İlçe Emniyet müdürlüğü'ne götürülen R. Ç. , buradaki ilk sorgusunda iki İrlandalı kadının kendilerini alışveriş için bir marketler zincirine götürmelerini istediğini ileri sürerek, "Yolda, Volkswagen Transporter marka bir minibüs önümüzü kesti. Bizi kaçırdılar. Gözümü açtığımda evin önündeydim" dedi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis, R. Ç. 'nin çelişkili ifadeleri üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Bunun üzerine R. Ç. , saat 02. 30 sıralarında iki kadını, ilerde kız arkadaşıyla rahatça evlenebilmek için öldürdüğünü itiraf etti.

Polis, R. Ç. 'nin gösterdiği cinayet işlenen yerde İrlandalı iki kadının 20 metre arayla cesetlerini buldu. Savcının incelemesinin ardından cesetler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. R. Ç. 'nin olayın ardından döndüğü Kuşadası'ndaki işyeri ve çevresinde yapılan aramada da çöpte kanlı elbiseleri bulundu.

Polis, R. Ç. 'nin babası E. Ç. ile bir taksi şoförünü de ifadelerine başvurmak üzere gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 2 İrlandalı Kadını Ormanda Boğazlarını Keserek Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement