50 Milyon Euroluk Yatırımla Devler Ligine Girmeye Aday - Son Dakika
Güncel

50 Milyon Euroluk Yatırımla Devler Ligine Girmeye Aday

50 Milyon Euroluk Yatırımla Devler Ligine Girmeye Aday

Sektörde yaklaşık 50 yıllık bir geçmişi olan Haraket, 50 milyon euroluk yatırımla araç ve ekipman parkını büyüttü.

04.12.2013 09:43

50 milyon euroluk ekipman yatırımı yapan Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş., proje taşımacılığında dünyanın en büyük şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

Sektörde yaklaşık 50 yıllık bir geçmişi olan Haraket, 50 milyon euroluk yatırımla araç ve ekipman parkını büyüttü. Yurtdışında da hızla yayılan şirket, Azerbeycan, Türkmenistan ve Romanya'dan sonra yurtdışındaki 5. ofisini Kuzey Irak'ta açmaya hazırlanıyor.
Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. Genel Müdürü Engin Kuzucu;"Ağır yük ve proje taşımacılığında bugün Türkiye'nin lider firmaları arasında yer alıyoruz. Çekiciye ihtiyaç duymadan kendinden tahrikli dingilleri de Türkiye'ye getiren ilk firmayız. Sadece taşıma işi yapmıyoruz, vinçle kaldırma ve montaj hizmetleri de veriyoruz. Hizmet ağımızı genişletmek için son yıllarda yatırımlarımıza hız verdik. Yaptığımız yatırımlarla, filomuzu modern teknolojik araçlarla büyüttük. Şu an 7 rüzgar enerji santrali projesini aynı anda taşıyabilecek kapasiteye sahibiz. TÜPRAŞ'ın son projesinde 50 TIR'ın yüküne denk gelen 910 tonluk dev parçayı tek araçla taşıdık" dedi.

Ortaklık ve satın alma gibi konuların da gündemlerinde olduğunu söyleyen Kuzucu;"Dünyanın önde gelen proje taşımacılık şirketlerinden ortaklık teklifleri alıyoruz. Bize katma değer sağlayacak şirketlerle işbirliği yapabiliriz"şeklinde konuştu.

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş. hakkında:

1957 yılından kurulan Hareket, tecrübesi, güveni ve üstün hizmet standartları ile proje taşımacılığı, ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, vinç kiralama, ağır kaldırma, indirme ve yerleştirme hizmetleri veriyor.

İndirme ve montaj işlemleri, büyük bir titizlikle, uluslararası standarlarda, son teknoloji ürünü ekipmanlarla gerçekleştiren haraket, kendisini çözüm ortağı olarak seçen firmanın yükünü, daha bulunduğu yerden alınmadan, her safhası en ince ayrıntısına kadar projelendiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 50 Milyon Euroluk Yatırımla Devler Ligine Girmeye Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement