MHP'li Adan: Eğer Atatürk Yaşasaydı CHP'yi Kapatırdı - Son Dakika
Güncel

MHP'li Adan: Eğer Atatürk Yaşasaydı CHP'yi Kapatırdı

MHP\'li Adan: Eğer Atatürk Yaşasaydı CHP\'yi Kapatırdı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Eğer Atatürk yaşasaydı, bu 80 PKK'lı vekille blok oluşturan CHP'yi kapatırdı." dedi.

29.10.2015 14:27  Güncelleme: 15:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Eğer Atatürk yaşasaydı bu 80 PKK'lı vekille blok oluşturan CHP'yi kapatırdı." dedi. Adan, "Ben Türk milliyetçilerinin merkezi olan MHP'nin 7 Haziran'dan bugüne ortaya koyduğu duruşunu tarihin en büyük duruşu olduğunu, cumhuriyet tarihinin en asil duruşu olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan ve Atilla Kaya, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türkiye Kamu-Sen'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıya MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, İstanbul eski İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Mustafa Kavlu, Kamu-Sen genel başkan yardımcısı Fahrettin Yokuş ile çok sayıda Kamu-sen üyesi katıldı.

"EĞER ATATÜRK YAŞASAYDI BU 80 PKK'LI VEKİLLE BLOK OLUŞTURAN CHP'Yİ KAPATIRDI"

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP'nin CHP ve HDP ile yan yana getirilmeye çalışıldığını belirterek şunları söyledi:

"Eğer Atatürk yaşasaydı bu 80 PKK'lı vekille blok oluşturan CHP'yi kapatırdı. MHP, bunu Türk milletinin defter-i kebirine not düştü. Üzülerek ifade ediyorum. Bunları bu dönem bize yaşattıkları için Allah'a bunlarla hesaplaşmamıza imkan tanıması için dua ediyorum. Anayasanın ilk 4 maddesini şart olarak sunmayı bize hazırlayan siyasal iktidarın varlığından utanmıyor muyuz? MHP ilk 4 maddeye bağlı kalalım diyor. Anayasadan Türk kelimesinin çıkarılmasının iklimi oluşturulmadı mı? T.C. tartışılmadı mı? Güzel andımız çıkarılmadı mı?"

Adan, "Yolsuzlukların üzerine gidilmesine itiraz edilmiş, devlet başkanının bağımsızlığına itiraz edilmiş, çözüm süreci denilen bu alçak sürecin ortadan kaldırılmasına itiraz edilmiş, anayasanın ilk 4 maddesine itiraz edilmiş, alçakça iftira edilmiştir; 'MHP herşeye hayır deme ikliminin oluşmasına öncülük yapmıştır' diye. Ben Türk milliyetçilerinin merkezi olan MHP'nin 7 Haziran'dan bugüne ortaya koyduğu duruşunu tarihin en büyük duruşu olduğunu, cumhuriyet tarihinin en asil duruşu olduğuna inanıyorum. Buna mensup olmaktan onur duyuyorum. 1 Kasım seçimlerinin hırsızın, arsızın, bölücünün nefesinin kesildiği, bölücülüğün tartışılmadığı büyük Türkiye'ye vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Adan: Eğer Atatürk Yaşasaydı CHP'yi Kapatırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • TC Atatürk :
    noldu sendemi akp. ye geçecen yaranmak için 5 3 Yanıtla
  • Atatürk:
    Tekrar dünyaya gelemez, gelirse önce ırkçı MHP yı ve onun gibilerin kapatırdı. 6 2 Yanıtla
  • CHP,nin oy orani % 25:
    HALKIMIZDAN RICA EDIYORUM,,BU ÜLKENiN BASINA CHP,,GIBI BIR BELA DAHA GELMEMISTIR,,LÜTFEN SEVGILI HALKIMIZ,,1 KASIMDA CHP,,Yi KAPATMALI VE TABELALARINIDA CÖPE ATMALIDIR,,YETER CEKTIGIMIZ BU BELADAN. 5 1 Yanıtla
  • fırtına poyraz x:
    doğru chp ve mhp yi de kapatirdi hdp zaten olmazdı türkiye için hiç bir faydaları yok 6 0 Yanıtla
  • hkn:
    adam dogru soyluyor,kilicdaroglu anayasanin ilk 4 maddesini degistirebiliriz demedi mi? dik durus sergileyen tek parti mhp,tek lider bahcelidir.objektif olun.. 1 4 Yanıtla
  • muhammed mustafa allaha özlem:
    bir kürt akpli olrak doğru söylemiş 3 2 Yanıtla
  • Kiko:
    Doğru laf chp nin başında atatürke isyan eden dedenin torunu var. Ne günlere kaldık. 3 2 Yanıtla
  • AK PARTİ :
    ULAN ATATÜRK YAŞASA İDİ KESİNLİKLE AK PARTİLİ OLURDU 1 3 Yanıtla
  • muhammed mustafa allaha özlem:
    inadına akparti diyorum 4 0 Yanıtla
  • ZEKİ BABA:
    ya sen git kendi partine bak 1 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement