Addis Build Inşaat Fuarı'nda Türk Rüzgarı - Addis - Son Dakika
Güncel

Addis Build Inşaat Fuarı'nda Türk Rüzgarı - Addis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ladin Fuar ve Kongre Organizasyon Hizmetleri Genel Müdürü Kerem Güzel ve Addis Ababa Eatel İlan ve İletişim Müdürü Haymanot Tesfaye'nin fuarın açılışını yapması Fuara katılan firmaların stantları Subor Boru'nun Satış Müdürü Murat Gökhan Hacıoğlu ile röportaj Teknik Mühendislik Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Saygılı ile röportaj Etiyopya'da başlayan ve ülkenin en büyük inşaat fuarı olma özelliği taşıyan 7. Uluslararası Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na Türk yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

14.10.2016 18:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ladin Fuar ve Kongre Organizasyon Hizmetleri Genel Müdürü Kerem Güzel ve Addis Ababa Eatel İlan ve İletişim Müdürü Haymanot Tesfaye'nin fuarın açılışını yapması

Fuara katılan firmaların stantları

Subor Boru'nun Satış Müdürü Murat Gökhan Hacıoğlu ile röportaj

Teknik Mühendislik Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Saygılı ile röportaj Etiyopya'da başlayan ve ülkenin en büyük inşaat fuarı olma özelliği taşıyan 7. Uluslararası Addis Build Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na Türk yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

Başkent Addis Ababa'da başlayan fuara, Türkiye, Güney Kore, Çin, Hindistan, Mısır, Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden 110 firma katıldı. Fuar katılımcılarının yüzde 70'ini Türk firmaları oluşturdu.

Etiyopya'da çalışan Türk firmalardan Yapı Merkezi'ne bağlı olarak çalışan Subor Boru'nun Satış Müdürü Murat Gökhan Hacıoğlu da "Yapı Merkezi burada 400 kilometrelik bir raylı sistem inşa ediyor. Etiyopya'nın geleceğine inandığımız için buradayız." dedi.

Teknik Mühendislik Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Harun Saygılı ise su teknolojileri ile ilgilenen toptancılarla iletişim kurmak, mühendislik ve inşaat firmalarıyla tanışmak için buraya geldiklerini belirterek, Ekonomi Bakanlığı'nın ülke için yüzde 70 gibi bir teşviki bulunduğunu ve burasının hedef pazar olduğunu söyledi.

Addis Build Inşaat Fuarı\'nda Türk Rüzgarı - Addis
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Addis Build Inşaat Fuarı'nda Türk Rüzgarı - Addis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement