AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Mahmudiye'de - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Mahmudiye'de

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Mahmudiye\'de

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, parti teşkilatlarda kadının önünü, yolunu açan Recep Tayyip Erdoğan kadar başka bir lider olmadığını belirtti.

30.05.2014 18:34

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Gürdal Akşit, parti teşkilatlarda kadının önünü, yolunu açan Recep Tayyip Erdoğan kadar başka bir lider olmadığını belirtti.

30 Mart Yerel Seçimler sonrasında yapılan itirazlar sonrasında seçimin yenileceği Mahmudiye ilçesine gelen Akşit, kadınlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada 1 Haziran tarihinde yenilecek olan seçimde AK Partinin başarıyla ilçe belediyesini kazanacağını söyleyen, "Teşkilatlarda kadının önünü, yolunu açan Recep Tayyip Erdoğan kadar başka bir lider yoktur" diyen Akşit, sözlerine şu şekilde devam etti.

"Bugün ben dahil diğer arkadaşlarımız eğer görev başındaysak Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşviki ve önderliği sayesindedir. Bugün de biz üzerimize düşen görevi yaparak, 1 Haziran 2014 günü yenilecek olan 14 noktadaki seçimde başarıyla çıkmaktır. 30 Mart seçimlerinde herkeste bir gruplaşma oldu. Partiler birleşiyor, başkan adayları karışıyor. Bu durum seçimin yenileceği Mahmudiye'de de var. Siz bunlara karşı dikkatli olun. Oylarınızı sonradan çıkmış ısmarlama adaylara teslim etmeyin."

Akşit'in ziyaretine, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can, Salih Koca, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmanın ardından Akşit ve beraberindeki heyet Mesudiye mahallesini ziyaret etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit Mahmudiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement