Aktaş'a Yılın Belediye Başkanı Ödülü - Son Dakika
Güncel

Aktaş'a Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Aktaş\'a Yılın Belediye Başkanı Ödülü

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye genelinde yayın yapan ve merkezi Ankara´da bulunan Time Dergisi tarafından 'Yılın Belediye Başkanı' seçildi.

01.07.2014 09:30  Güncelleme: 09:39

Daha önce Sosyal Belediyecilik dalında Yılın Belediye Başkanı seçilen, Kent Müzesi Projesi ile Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görülen ve İnegöl'deki tarihi ve kültürel çalışmaları nedeniyle 'Bursa'ya Değer Katanlar' Ödülüne layık görülen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a bir ödülde Time Dergisi'nden geldi.

Siyaset, bürokrasi, sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye'de gündem oluşturan Time Dergisi'nin 11. ödül töreni Ankara Sürmeli Otel'de gerçekleştirilirken, ödül törenine birçok siyasetçi katıldı. Time Dergisi'nin geleneksel hale getirdiği ödül töreni için okurlara gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri belirlendi.

Gerçekleştirilen ödül töreninde, Belediyecilik hizmetlerinde önemli başarılar sağlayan ve şehrin ekonomisine yön veren çalışmalarından dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ödüle layık görüldü. Belediye başkanı Aktaş'a ödülünü TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Kürkçü verdi.

Başkan Aktaş, ödül alması nedeniyle başta Time Dergisi okurları olmak üzere kurum yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. Artık Türkiye´de İnegöl'ün konuşulduğunu belirten Başkan Aktaş, "Tarihi eserlerin restore edilmesinden ulaşım projelerine, sanayi yatırımlarından prestij hizmetlere kadar her alanda, ´Bu bizim görev alanımız içerisinde değildir´ demeden, İnegöl için gece-gündüz çalıştık. Buna bağlı olarak; şehrin ekonomisine ivme kazandıracak çalışmalar gerçekleştirerek, şehrimizin ticari hayatının gelişimine katkıda bulunduk. Her sene yılda 2 kez olmak kaydıyla Mobilya Fuarlarının gerçekleştirilmesi, bu fuarların yanında İnegöl Mobilyası'nın kurumsallaşması adına, Türkiye'nin mobilya konusundaki ilk ihtisas OSB'si olan İnegöl Mobilya Ağaç İşleri İhtisas OSB'yi kurduk. İtalya Milano Fuarı'na Yenişehir Hava Alanından 189 kişilik bir heyetle ziyaret gerçekleştirerek Türkiye´de gündem oluşturduk. İnşallah bugüne kadar gösterdiğimiz çalışmalar, bundan sonra da artarak devam edecek. İnegöl için ve ülkesi için çalışan insanımıza destek olalım, ticareti büyütelim diyerek sanayicimizle birlikte hareket edip hizmet sağlıyoruz" dedi.

YILIN EN'LERİNDE BURSA'DAN 5 İSİM

Bursa'dan 5 ismin damga vurduğu törende, TBMM ve Bursa'da yapmış olduğu çalışmaları nedeniyle Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Yılın Başarılı Milletvekili', CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, "Yılın Başarılı Siyasetçisi" ödülüne layık görülürken, Olay TV TBMM Parlamento Muhabiri Umut Albayrak "Yılın Başarılı Gazetecisi", Olay TV'den Cemile Nur Korkmaz da "Yılın En İyi Haber Spikeri" ödüllerine değer görüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu çalışmalarından dolayı programa katılamayan Hüseyin Şahin'in ödülünü Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi aldı.

YILIN DEVLET ADAMI ÖDÜLÜ BÜLENT ARINÇ'IN OLDU

Her yıl geleneksel hale getirilen ödül töreninde Türkiye'ye hizmet edenlerin ödüllendirildiği törende yılın Devlet Adamı Ödülü'ne ise, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktaş'a Yılın Belediye Başkanı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement