Aktaş'tan Belediyespor Maçlarına Davet - Son Dakika
Güncel

Aktaş'tan Belediyespor Maçlarına Davet

Aktaş\'tan Belediyespor Maçlarına Davet

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, Belediyespor'un bu hafta üç kulvarda oynayacağı karşılaşmalar öncesi yaptığı açıklamada tüm sporseverleri maçlara beklediklerini söyledi.

19.10.2017 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017-2018 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediye spor bu hafta kendi sahasında birbirinden zorlu rakipleri ağırlayacak. Hafta sonu spor şöleninin yaşanacağı İnegöl'de, ilk olarak 21 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da Voleybol Erkekler 2.liginde yer alan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Temsilcimiz ligin 2. haftasında İnegöl Spor Salonunda Yeni Kandıra takımını konuk edecek. Aynı gün saat 18.30'da ise Basketbol 2.liginde mücadele eden Serra Sünger İnegöl Belediyespor sahaya çıkacak. Turuncu Lacivertli temsilcimiz ligin 2. haftasında Yeniceköy Spor Salonunda Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji takımını konuk edecek. Ve son olarak 22 Ekim Pazar günü saat 15.30'da Voleybolda Efeler ligi mücadelesi oynanacak. Parkenin prensleri ligin 6.haftasında Maliye Piyango'yu İnegöl Spor Salonunda konuk edecek.

BELEDİYESPOR 3 KULVARDA MÜCADELE EDİYOR

Belediyespor takımlarının oynayacağı zorlu müsabakalar öncesi açıklama yapan Başkan Aktaş; "Belediyespor bu sezon yine 3 zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi'nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımız mücadele ediyor. Ayrıca Türkiye Basketbol 2. Liginde de Serra Sünger Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Daha sezonun başındayız. Uzun soluklu olan bu lig maratonunda alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz" dedi.

VOLEYBOL 2. LİGİNDE RAKİP YENİ KANDIRA

Bu hafta ilk olarak Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz diyen Aktaş; "Voleybol Erkekler 2. liginde 2. grupta mücadele eden takımımız bildiğiniz üzere geçen hafta sezonun ilk maçında deplasmanda Bursa Voleybol takımını 3-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Ümit ediyorum ki takımımız her geçen hafta üstüne koyarak doludizgin yoluna devam edecek. Bu sezon gelişim takımımızın ligde iyi işler başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Yeni Kandıra geçen hafta kendi sahasında Maliye İhtisas takımına 3-0 mağlup oldu. Yeni Kandıra, bu yenilginin telafisini yapmak isteyecek. Biz ise mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. 21 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da İnegöl Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

BASKETBOLDA RAKİP MERKEZEFENDİ

Basketbolda Serra Sünger İnegöl Belediyespor takımının Yeniceköy Spor salonunda sahaya çıkacağını belirten Aktaş; "Basketbol 2. liginde mücadele eden takımımız geçen hafta ligin ilk haftasında deplasmanda Artvin Belediye ile oynadığı maçtan 99-83 mağlup ayrıldı. Grubumuzda güçlü ve bir o kadar da dişe diş mücadele eden takımlar var. Ligde bu sene iyi işlere imza atmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Skorer oyuncularımız ile ligde üst sıralara geleceğimize yürekten inanıyoruz. Bu hafta sezonun ilk iç saha maçını Merkezefendi Belediyesi Yüksek Çıta Koleji takımı ile oynayacağız. Merkezefendi geçen hafta kendi sahasında Bilecik Belediyesini 85-61 mağlup etti. Zor bir maç bizi bekliyor. 21 Ekim Cumartesi günü saat 18.30'da Yeniceköy Spor Salonunda oynanacak olan bu zorlu maça tüm basketbol severleri bekliyoruz. Maç günü ayrıca belediye önünden saat: 18.00'da Yeniceköy spor salonuna ücretsiz otobüs kaldırılacaktır" ifadelerini kullandı.

MALİYE PİYANGO'YA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının ise Pazar günü saat 15.30'da Maliye Piyango'yu konuk edeceğini ifade eden Aktaş, "Sezonun 6. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile güçlü rakibimizi İnegöl'den eli boş göndermek istiyoruz. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Galatasaray HDI Sigorta karşısında aldığımız mağlubiyeti bu maçla unutturmak istiyoruz. Amacımız seri galibiyetler alarak ligin zirvesinde yer almak. Bunu başarabilecek oyunculara ve teknik heyete sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Bu güne kadar bizlere önemli başarılar kazandıran tüm oyuncularımıza yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz olan Maliye Piyango ligin önemli takımlarından ve ligin zirvesini zorlayan bir takım. Onlarda geçen hafta kendi sahasında ligin namağlup lideri olan Ziraat Bankasına kaybettiler. İki takım içinde zor maç olacak. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Maliye Piyango'ya geçit vermek istemiyoruz" dedi.

Aktaş son olarak; "Haftasonu oynanacak olan bu önemli karşılaşmalara tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Basketbol ve voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktaş'tan Belediyespor Maçlarına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement