Alman Focus Dergisi Olimpos İçin 'Tatil Cenneti' Dedi - Son Dakika
Güncel

Alman Focus Dergisi Olimpos İçin 'Tatil Cenneti' Dedi

Alman Focus Dergisi Olimpos İçin \'Tatil Cenneti\' Dedi

Almanya'da yayınlanan Focus dergisi, Antalya'nın Kumluca İlçesi yakınlarındaki Olimpos'u, bir tatil için gerekli olan rüya gibi serin plaj, otantik ağaç evler ve gece partilerinin sabahlara kadar yapıldığı yer olarak nitelerken, 'Kadirs Ağaç...

10.05.2012 11:14

Almanya'da yayınlanan Focus dergisi, Antalya'nın Kumluca İlçesi yakınlarındaki Olimpos'u, bir tatil için gerekli olan rüya gibi serin plaj, otantik ağaç evler ve gece partilerinin sabahlara kadar yapıldığı yer olarak nitelerken, 'Kadirs Ağaç Evleri'ni de buranın barışçıl sıcak partilerin yapıldığı prestijli ve en eski kalesi olarak niteledi.

Almanya'nın prestijli dergilerinden Focus, Türkiye'de gezilecek yerlerle ilgili yayımladığı makalede Olimpos'u rüya gibi serin plajı, otantik ağaç evleri ve gece partileriyle bir tatilci için aranan her şeyin yer aldığı tatil cennetine benzeterek okuyucularına tatil için mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arsasında gösterdi. Okurlara 'Kadirs Ağaç Evleri'nin de tanıtıldığı yazıda, şöyle denildi:

"Kadir'in Ağaç Evleri dışarından bir kale gibi gözükmesine karşın aslında bir misafirhane. Burada her şey ahşaptan, burası Olimpos'un en eski ağaç ev oteli. Kadir'in Ağaç Evleri'ndeki sokaklarda dolaşırken çevrede 2 katlı ahşap bungalovı ve balkonları ağacın üzerine yapılmış evleri görüp çocukluğunuzu hatırlıyorsunuz. Buradaki sokak isimleri öyle ilginç ki 'Wall Street' ve 'Champs Elysees' burada kesişiyor. 'Melrose Place' ve 'Hotel California'da konaklayabiliyorsunuz. Güneşin doğuşunu burada tatlı bir huzurla karşılayabiliyorsunuz. Burası küçük bir kent gibi dünyanın dört bir yanından misafirleri buluşturuyor. Bir ağaç, bir uzun merdiven ve yüksek irtifada bir kuş yuvası gibi 'Penthouse'da uyuma şansına sahip olabilirsiniz."

Kadirs Ağaç Evleri'nin sahibi Kadir Kaya, 1999 yılında 'Dünyanın en iyi hosteli', geçen yıl da 'Dünyanın en iyi vejetaryen Hosteli' seçilerek kalitelerini ispatladıklarını belirtti. Kaya, "Kalitemizi Amerikalı ve Avrupalı gazetecilerin fark etmesi ve dergilerinde, gazetelerinde yazmaları, parayla pulla yaptırabileceğimiz bir şey değil. Bize misafir olan bu insanların memnuniyetlerini belirtmeleri ve reklamımızı yapmalarını Türk turizmi ve alternatif turizm açısından önemli görüyorum" dedi. - Antalya/ Kumluca

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alman Focus Dergisi Olimpos İçin 'Tatil Cenneti' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement