'Anadolu Markaları' Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

'Anadolu Markaları' Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu

\'Anadolu Markaları\' Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması'nın ödül töreni 13 Aralık'ta Conrad İstanbul'da yapıldı.

14.12.2013 14:37

Anadolu markalarının ödüllendirildiği Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi.

Türkiye Finans Katılım Bankası ve Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması'nın finali 13 Aralık'ta Conrad İstanbul'da yapıldı. Bu yıl yedinci kez düzenlenen ve ekonominin lokomotifi Anadolu markalarının ödüllendirildiği törene Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M.Rauf Ateş katıldı.

İş dünyası ve Anadolu ekonomisinin önemli isimlerini bir araya getiren ödül töreninde toplamda 200'e yakın başvuru arasından Büyük İşletmeler kategorisinin Ticaret alt kategorisinde birincilik ödülü Eskişehir'den Odak Kozmetik'in oldu. Tarım-Gıda alt kategorisinin birincisi Çanakkale'den Dardanel, İmalat alt kategorisinin birincisi Manisa'dan İnci Akü seçildi. 'Küçük İşletmeler'de ise birinciliği Gaziantep'ten Papatya Pamuk aldı.

Ödül töreninde katılan Türkiye Finans Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Anadolu'da faaliyet gösteren firmalarımız birer dünya markası olma yolunda her geçen gün daha fazla mesafe kat ediyor. Boydak Holding'in Kayseri'den başlayan yolculuğu, doğru markalaşma stratejisi sayesinde dünyaya açıldı. Farklı markalarımızla, faaliyet gösterdiğimiz her sektörde öncü olduk. Katılım bankaları arasında da öncülüğü üstlenen Türkiye Finans ile markalaşma yolunda hareket eden firmaların daima yanındayız. Anadolu Markaları yarışması da bu anlamda büyük önem verdiğimiz bir proje. Anadolu'da faaliyet gösteren firmalara yönelik destekler devam ettiği sürece, Türk markalarının dünya çapında büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz" dedi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk Anadolu Markaları Yarışması'nda geçtiğimiz yıldan beri destek verdiklerini ve Türkiye'nin dört bir yanından markalaşma öykülerini paylaşan şirketlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Türkiye Finans'ın reel ekonomiyi desteklemek misyonuyla Anadolu Markaları projesinin misyonunun birebir örtüştüğünü aktaran Gürerk, "Türk şirketleri dünya çapında diğer ülkelerin ürünleriyle rekabet edebilmek için markalaşma yönünde önemli adımlar atıyor. Bu adımlar sayesinde hem markalarımız hem de ülkemiz kalkınma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Markalaşan firmalar ekonomik krizlerle başa çıkma konusunda da bir adım öndeler ve bu güvenle yenilikçi ve dinamik bir şekilde hareket edebiliyorlar. Türkiye Finans kurulduğu günden bu yana firmalara markalaşma yolunda ihtiyaç duydukları finansman desteğini sağlıyor. Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odalarıyla da işbirlikleri yapıyoruz. Anadolu'da faaliyet gösteren firmalara desteklerimiz aralıksız devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Anadolu Markaları' Ödüllerinin Sahipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement