Anadolu öğrenci birliği il temsilcileri başbakanı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Anadolu öğrenci birliği il temsilcileri başbakanı ziyaret etti

Anadolu öğrenci birliği il temsilcileri başbakanı ziyaret etti

Anadolu öğrenci birliğinin çeşitli illerden gelen il temsilcileri başbakanı ve bir çok millletvekilini ziyaret etti.

12.06.2014 11:45

Anadolu Öğrenci Birliği TBMM Ziyareti Gerçekleştirdi

Anadolu Öğrenci Birliği Şanlıurfa İl Temsilcisi Nihat Alçan, Çorum İl Başkanı Savaş Hoştaş ve Mustafa Bozan, Çankırı İl Temsilcisi Sezer Gürbüz ve Sibel Ulusoy, Malatya İl Temsilcisi Emrah Özkoca, Adana İl Temsilcisi Ruveyda Keleş, Mehmet Haştaş, Celal Alagöz'den oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giderek Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekilleri ile görüştüler.

Öncelikle AK Parti Grup toplantısı takip edildi. Grup toplantısı sonrası Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen heyet, Anadolu Öğrenci Birliği'nin çalışmalarını, teşkilat yapısını ve gençlerle ilgili taleplerini Erdoğan'a ilettiler. Geçtiğimiz günlerde 28 Şubat mağduru olarak cezaevinden tahliye olan Zekeriya Şengöz'ü arayan Erdoğan'a, Anadolu Öğrenci Birliği olarak teşekkür edildi. Erdoğan da, Zekeriya Şengöz'e tekrar selamlarını iletti. Heyet Erdoğan'ı anlatan "Bir Liderin Doğuşu" ve "Küresel Barış Vizyonu" adlı kitapları Erdoğan'a imzalattı. Şanlıurfa dan getirilen üzerine başbakanımızın adı yazılı bakır işlemesi plaket başbakanımıza hediye edildi. sonra ziyaretin ikinci aşamasına geçildi.

Anadolu Öğrenci Birliği İl Temsilcileri, AK Parti Malatya Milletvekilleri Sn. Öznur Çalık, Sn.Mustafa Şahin, AK Parti Adana Milletvekilleri Sn. Mehmet Şükrü Erdinç, Sn.Necdet Ünivar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Numan Kurtulmuş ile görüşmeler yaptılar. Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformu üyesi olan Öznur Çalık, "Anadolu Öğrenci Birliği'ne mensup gençleri burada görmek mutluluk verici, Allah sizin gibi gençlerin sayısını arttırsın," diyerek bir aile buluşması olduğunu söyledi.

İl Temsilcileri daha sonra AK Parti Genel Merkezi'ne giderek gençliğin sorunları dile getirip çözüm önerilerini sundular. Geliştirdikleri projelere destek verilmesini talep edip, görüşme sonrası bu isteklerinin olumlu karşılandığını, görüşmelerin olumlu sonuçlandığını dile getirdiler.

İl Temsilcileri başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ziyarette bulundukları vekillere ve yetkililere teşekkür ettiler. Yapılan teknik ziyaretlerin vizyon geliştirici olduğunu söyleyerek temaslarını tamamladı.

Kaynak: Ziyaretçi

Son Dakika Güncel Anadolu öğrenci birliği il temsilcileri başbakanı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement