Anadolu Yıldızlar Ligine Manisa Damgası - Son Dakika
Güncel

Anadolu Yıldızlar Ligine Manisa Damgası

Anadolu Yıldızlar Ligine Manisa Damgası

Balıkesir'de düzenlenen Anadolu Yıldızları organizasyonunda Manisa Voleybol il karması bay ve bayan takımları turnuvaya damga vurarak adını yarı finale yazdırdı.

03.03.2016 16:54  Güncelleme: 16:58

Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında Balıkesir'in Burhaniye ve Edremit ilçelerinde 26- 28 Şubat 2016 tarihleri arasında Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları yapıldı. Düzenlenen organizasyona Manisa Voleybol il karması damga vurdu.

Antrenör Hakan AŞKAN ve Ramazan YAŞAR yönetiminde Grup müsabakalarını namağlup bitiren Manisa Erkek Voleybol Takımı, Sakarya- Kocaeli ve İstanbul takımlarının yer aldığı çeyrek final grup müsabakalarında Sakarya takımını 3-0, organizasyonun ikinci gününde grubun favori takımı olarak gösterilen İstanbul il karmasını zorlu geçen maçın sonucunda 3- 2, ve son gün ise Kocaeli karmasını 3-0'lık setlerle yenerek grubu namağlup tamamladı. Manisa karması Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Finallerine ilk defa çıkma başarısını gösterdi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde oynanan Antrenör Seda ÇARIKÇI ve Caner DOĞANÇAY'ın yönetimindeki İstanbul, İzmir ve Eskişehir il karmalarıyla aynı grupta yer alan Manisa Bayan Voleybol takımı ise Eskişehir karmasını 3-0, İzmir Karmasını 3-0 (Hükmen) yenip İstanbul karmasına yenilmesine rağmen grubunu 2. Sırada tamamlayıp yarı finale çıkmayı başardı. Böylelikle Manisa Voleybol il karması Bay ve Bayan takımları Manisa'ya çifte mutluluk yaşattı.
Manisa Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig)'nde Manisa takımının ilimizi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "İlimizin spor alanında çok iyi potansiyeli var. Spor Branşlarına yaptığımız yatırımlar sayesinde önemli başarılar elde ediyoruz.

Analig takımlarımızın ilimize derecelerle dönmesi oldukça bizim için önemli ve anlamlıdır. İl müdürlüğü olarak takımlarımızın başarılarıyla gurur duyuyor emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefimiz yarı finalleri de başarıyla tamamlamak ve final oynamaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Yıldızlar Ligine Manisa Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement