Antalya - Chp´Den Tekneyle ´Hayır´ Turu - Son Dakika
Güncel

Antalya - Chp´Den Tekneyle ´Hayır´ Turu

Antalya - Chp´Den Tekneyle ´Hayır´ Turu

Cumhuriyet Halk Partisi (chp) Antalya Kepez İlçe Örgütü, 12 Eylül Tarihinde Yapılacak Referandum Öncesi Parti Bayrakları ile Süslenmiş Teknelerle 'hayır' Turuna Çıktı.

18.07.2010 14:24

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Kepez İlçe örgütü, 12 Eylül tarihinde yapılacak referandum öncesi parti bayrakları ile süslenmiş teknelerle 'Hayır' turuna çıktı.

CHP'nin 12 Eylül tarihinde yapılacak referandum için başlattığı 'Hayır' kampanyasının Antalya ayağını tekne gezisiyle başlatan CHP Antalya Kepez İlçe örgütü, 'Referandum 'Hayır'lara vesile olsun' pankartları asılı iki tekneyle Antalya Kaleiçi Yatlimanı'ndan Akdeniz'e açıldı. Teknelere asılan pankartlarda yer alan 'referandum' kelimesinin 'refarandum' şeklinde yanlış yazılması dikkati çekti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posterlerinin de bulunduğu teknelere binen ilçe ve gençlik kolları üyeleri, yaklaşık 4 saatlik turla Antalyalıları referandumda 'Hayır' oyu kullanmaya çağırdı.

Etkinlik hakkında bilgi veren CHP Kepez İlçe Başkanı Alican Deveci, "Türkiye genelinde başlayan hareket kapsamında hazırlanan bu tekne gezisi ile Antalyalıları referandumda hayır oyu kullanmaya davet edeceğiz" dedi. Gezi öncesi partililere yönelik konuşma yapan Deveci, şöyle dedi:

"AKP, kendisine karşı olan herkese yönelik sindirme politikası uyguluyor. En son süreçte yargıya da el attılar. Bu AKP milletvekilleri, Recep Bey'den başlamak üzere, bakanlarının birçoğu rüşvetten, zimmetten yargılanmakta. Bunların dokunulmazlık zırhı kalkınca ilerde yargılanmasınlar, yüce divana gitmesinler diye kendilerini yargılayacak hakim ve savcıların atamalarını yapmak için bu paketi hazırladılar. Acı biberi çikolata ile sarıp halka yutturmaya çalışıyorlar. Biz onlara ilk sarı kartı referandumda, ikinci sarı kartı ise genel seçimde çıkartarak kırmızı kartla oyun dışı bırakacağız."

Yapılan hazırlıkların ardından seçim müzikleri eşliğinde limandan ayrılan tekneler, Konyaaltı sahilini takiben 4 saatlik gezi gerçekleştirdi. Bu esnada dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize giren tatilciler, parti bayrakları ve sloganlarla önlerinden geçen tekneleri şaşkınlıkla izledi. Bazı vatandaşlar ise teknedekilere el sallayarak destek verdi. Sahildeki yabancı turistler ise geçen teknelere aldırmadan güneşlenmeye devam etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Chp´Den Tekneyle ´Hayır´ Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement