Arnavutluk Cumhurbaşkanı, Gap Uçağı ile İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk Cumhurbaşkanı, Gap Uçağı ile İstanbul'da

Arnavutluk Cumhurbaşkanı, Gap Uçağı ile İstanbul\'da

Haber-Kamera.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak dün Ankara'ya gelen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi bugün İstanbul'a geldi.

11.10.2011 12:52

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uçağındaki arıza nedeniyle Türkiye'ye zamanında gelemeyen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi'ye "GAP" uçağını göndermişti

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR - İstanbul DHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi davetlisi olarak dün Ankara'ya gelen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi bugün İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından karşılanan konuk Cumhurbaşkanı Topi ve eşine Devlet Konukevi'nde Arnavutluk ulusal kıyafetleri giymiş iki çocuk tarafından çiçekler verildi.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uçağındaki arıza nedeniyle Türkiye'ye zamanında gelemeyen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi'ye 'GAP" uçağını göndermişti. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Topi Ankara'dan İstanbul'a da ' GAP" la geldi.

Bamir Topu İstanbul'da bulunduğu süre içinde Türkiye Arnavutluk İş Konseyi'ne katılacak ve kentin tarihi yerlerini gezecek.

Cumhurbaşkanı Topi'nin ziyareti, Türkiye ile Arnavutluk arasında son dört yıl içinde Cumhurbaşkanı seviyesindeki üçüncü ikili resmî ziyaret olma özelliğini taşıyor.

Konuk Cumhurbaşkanı Topi yarın ülkesine dönecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk Cumhurbaşkanı, Gap Uçağı ile İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement