Atalay : "O Kararlılığımız Sürüyor Ve Sürecek " - Son Dakika
Güncel

Atalay : "O Kararlılığımız Sürüyor Ve Sürecek "

Atalay : "O Kararlılığımız Sürüyor Ve Sürecek "

'Bizim Diğer Kararımız Var. Açığa Alma Kararı . Ben de Kararı Görmediğim İçin O Netlikte Bir Açıklama Yapamıyorum Ama Bir Konuyu Sadece Size Söyleyeyim.

24.12.2010 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bizim diğer kararımız var. Açığa alma kararı . Ben de kararı görmediğim için o netlikte bir açıklama yapamıyorum ama bir konuyu sadece size söyleyeyim. Daha önce açıklama yaptık. Bu konuda kararlılığımızı ifade ettik Bu süreci yürütmede ve bu tasarrufla ilgili kararlılığımızı ifade ettik. O kararlılığımız sürüyor ve sürecek. Gereken her neyse o konuda kararlı şekilde gerekeni yapacağız"

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Askeri Yüksek İdare Mahkemesinin (AYİM ) Balyoz davası kapsamında tutuksuz olarak yargılanan Tümgeneral Gürbüz Kaya, Jandarma Tümgeneral Halil Helvacıoğlu ve Tuğamiral Adbullah Gavrameoğlu'nun bir üst rütbeye terfi ettirilmeme işleminin iptali için açılan davada verdiği kararı değerlendirdi.

KARARLILIĞIMIZ SÜRÜYOR VE SÜRECEK

İçişleri Bakanı Türkiye - Afganistan - Pakistan üçlü zirvesinin çıkışında AYİM'in kararını değerlendirdi. İçişleri Bakanı Atalay, AYİM'in verdiği generallerin bir üst rütbeye terfi ettirilmesi konusundaki kararıyla ilgili olarak, ' Ben girerken size söyledim. Görmedim incelemedim. Ama bilgi olarak ajansların kısa geçtiği bilgiyi telefon mesajı olarak aldım. Onun için size detaylı bir açıklama veremeyeceğim ' dedi. Atalay, ' Neticede olay şu. Bakanlığımızın bir personeliyle ilgili biz idari işlem yapmışız o da idari yargıya gitmiş. Yargı da o konuda bir karar veriyor. Olay bundan ibaret Çok büyütülecek bir olay değil ' dedi. Atalay ' Bundan sonra süreç nasıl işleyecek ' ' sorusuna ise, ' Ayrıca incelemedim ama bilgi alacağım o konuda. Bizim diğer kararımız var. Açığa alma kararı . Ben de kararı görmediğim için o netlikte bir açıklama yapamıyorum ama bir konuyu sadece size söyleyeyim. Daha önce açıklama yaptık. Bu konuda kararlılığımızı ifade ettik Bu süreci yürütmede ve bu tasarrufla ilgili kararlılığımızı ifade ettik O kararlılığımız sürüyor ve sürecek. Gereken her neyse o konuda kararlı şekilde gerekeni yapacağız. Yasal düzenlemeyle ilgili açıklama daha önce yapılmıştı ' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atalay : 'O Kararlılığımız Sürüyor Ve Sürecek ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement