Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe Vefat Etti

Atatürk\'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe Vefat Etti

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin eşi Emin Öke Adatepe'yi hastanede ziyaret eden CHP Sakarya Milletvekili Özkoç, "Vefattan büyük üzüntü duyduk." dedi.

02.08.2012 00:44  Güncelleme: 09:12

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin eşi Emin Öke Adatepe'yi hastanede ziyaret eden CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Vefattan büyük üzüntü duyduk. Ailesine ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Omzundaki kırık nedeni ile Ankara'ya tedavi amaçlı giden ve İstanbul'a dönüş yolunda Sakarya'nın Akyazı ilçesi TEM otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin eşi Emin Öke Adatepe'yi hastanede ziyaret eden CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, "Vefattan büyük üzüntü duyduk. Ailesine ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Olayı haber alır almaz hemen ToyotaSA İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesine giderek Ülkü Adatepe'nin eşi Emin Öke Adatepe ile görüştüklerini kaydeden Özkoç, "Bugün saat 18.30 sularında maalesef Akyazı ilçesinde bir kaza geçiriyorlar. Kaza sonrası Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe araçtan fırlıyor ve maalesef olay yerinde hayatını kaybediyor. Cenazesi Akyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Arkadaşlarımız şu an cenaze ile ilgileniyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu'nun kendisini arayarak bilgi aldığını ifade eden Özkoç, "Kazada yaralanan Emin Öke Adatepe ve otomobil şoförü ile yakından ilgileniyoruz. Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin vefatından dolayı üzgünüz. Yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.

Diğer yandan; Emin Öke Adatepe'nin sağlık durumu ile ilgili konuşan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, "Kaza sonrası hastamız ilk olarak ToyotaSA İlkyardım ve Travmataloji Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra kendisi hastanemize sevk edildi. Sol bacağında kırık var, ameliyata alındı. Sağlık durumu iyi" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Manevi Kızı Ülkü Adatepe Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement