Azerbaycan'da meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde hasar ve can kaybı yok - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'da meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde hasar ve can kaybı yok

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı, ülkede meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremle ilgili herhangi bir hasar ve can kaybı bildirilmediğini duyurdu. Depremin Haçmaz ilinin 80 kilometre kuzeydoğusunda, yerin 20 kilometre derinliğinde kaydedildiği belirtildi. Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezi ise depremin Hazar Denizi'nin Azerbaycan kıyılarında meydana geldiğini duyurmuştu.

04.07.2023 00:33

Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezi, Hazar Denizi'nin Azerbaycan kıyılarında 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

YERİN 20 KM ALTINDA GERÇEKLEŞTİ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yerel saatle 00.01'de Haçmaz ilinin 80 kilometre kuzeydoğusunda, yerin 20 kilometre derinliğinde 5,7 büyüklüğünde deprem kaydedildiği belirtildi.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Depremin birkaç şehirde hissedildiği bilgisine yer verilen açıklamada, "Bakanlığa, depremde herhangi bir hasar ve can kaybı olduğuna dair bilgi ulaşmadı." ifadesi yer aldı.

Azerbaycan\'da meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde hasar ve can kaybı yok
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Azerbaycan'da meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde hasar ve can kaybı yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Resul Songul: Gecmis olsun azerbaycanli kardeslerim rabbim sizleri uzmesin caniniz maliniz serefiniz allaha emanet sizleri cok seviyoruz rabbim bir daha ayni depremleri yasatmasin insallah 4 0 Yanıtla
  • mücahid: Aallah(cc)ım korusun azerbaycanlı kardeşlerimizi afetlerden! 4 0 Yanıtla

Advertisement