TFF'nin beklenen kararı bugün açıklandı. Sosyal paylaşım sitelerinde de geniş yer buldu. İşte internette dolaşan geyikler...
- M.Ali Aydınlar, "Elimizde belge yok" diyor. Federasyon binasına getirilenler herhalde, ramazan için erzak kolileriydi.
- Toplantı salonundaki duvar saati durduğu için TFF'nin açıklaması gecikti. Yoksa, Türkler çok dakik insanlardır.
- Federasyon açıkladı; "Şike serbest bırakılmıştır. Parayı veren, düdüğü çalar."
- TFF, "Elimizde belge yok" diyor. Sanırsın tutuklananlar alkollü araba kullanırken yakalandı.
- Şike, teşvik yalan. Mehmet Ali Aydınlar, sanki Boliç'ten öğrenmiş gibi konuşuyor Türkçe'yi...
- Maalesef, şike yapmanın serbest, maçlarda meşale yakmanın yasak olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
- Herkes istediğini yapmakta serbest. Yeter ki elinde para ile yakalanmasın...
- Ben size şike yapmayın demiyorum, hobi olarak yine yapın.
- TFF, havuza girmekten çekinen çocuk gibi. Atlayacağım dedi, gaza geldi, atlayamadı. Atla çocuğum, ferahlarsın.
- Federasyona gelen, 26 klasörle Hukuk Fakültesi'nden mezun olursun ama onlar "Yeterli delil yok" dedi.
- Juventus yönetiminden, Fenerbahçe'ye anlamlı taziye mesajı: "Acınız acımızdır.."
- Aziz Yıldırım'la beraber Bilica da tutuklansın, birlikte tünel kazarlar...
- Bir Futbol Federasyonu Trajedisi: Fenerbah Ç.
-AYDINlar bunu yaparsa cahiller ne eder?
-TFF'nin kararına göre Galatasaray lige -6 puan ile başlayacak çünkü Fenerbahçe düşmedi...
-Bugün TFF Fenerbahçe'yi kurban edemediyse bunun en önemli sebebi birlik halinde mücadelesinden vazgeçmeyen Fenerbahçe taraftarıdır!
-Metris'te kutlamalar başlamış, Aziz başkan koğuşa üçlü çektiriyormuş, tezahürat şu: Şike-teşvik-şaibe/ Tek Büyük Fenerbahçe !
-Aradığınız FenerBahçe şuanda düşürülemiyor ! Lùtfen daha sonra tekrar deneyiniz ! :D
-Beşiktaşlılarla Trabzonluların ligde tutulduklarına sevinmek yerine, Fenerbahçe düşmedi diye üzüldüğü bir ülkede yaşıyoruz.
-TFF:Fenerbahçe'yi düşüremedik, gündem biraz geçsin, soğusun dosyayı kapatacağız aslında.
-Bu dünyada şike büyük ihtiyaç, fenerbahçe teşvik ve şikeye muhtaç.. M.ALİ'yle dost ol, etik kurulla arkadaş...
-Mehmet Ali Aydınlar'ın tek düşündüğü şey koltuğu, iş dünyasındaki bağlantıları ve Fenerbahçe'dir, Türk futbolu değil. Tescillendi bu.
-Gerekirse 10 yıl geriye gidip galatasaray'ın kupasını alırız diye gürleyen adam 2 ay geriye gidip fenerbahçe'nin kupasını alamadı. nokta.
-Fenerbahçe Mehmet Ali Aydınlar'ı borsaya bildirdi.
-Aziz Yıldırım cezaevinde yapacakları turnuvalarda üst üste 5 yıl şampiyonluk sözü verdi!
Son Dakika › Güncel › 'Aziz Başkan Koğuşa Üçlü Çektirdi' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.