Bakan Bilgin'in Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Bakan Bilgin'in Acı Günü

Bakan Bilgin\'in Acı Günü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, memleketi Sivas'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Alacahan Köyü'nde 103 yaşında vefat eden babaannesi Lütfiye Bilgin'in cenazesine katıldı.

11.09.2015 15:50

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, memleketi Sivas'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Alacahan Köyü'nde 103 yaşında vefat eden babaannesi Lütfiye Bilgin'in cenazesine katıldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in babaannesi Lütfiye Bilgin, dün sabah saatlerinde Sakarya'daki oğlu Mevlüt Bilgin'in evinde yaşamını yitirdi. 4 çocuk annesi Bilgin'in cenazesi, dün akşam saatlerinde Sivas'a getirilerek, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Gece saatlerinde Sivas'a gelen Bakan Bilgin, bugün morgdan cenazeyi alarak Kangal İlçesi'nin Alacahan Köyü'ne geldi. Lütfiye Bilgin için cuma namazının ardından Zeynep Hatun Mezarlığı'nda cuma namazı kılındı. Namaza Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı AK Partili Mustafa Çelik ve il protokol üyeleri ile çok sayıda kişi katıldı. Bakan Bilgin, yaklaşık 15 gün önce de Sakarya'daki amcası Mevlüt Bilgin ile Sivas'taki yengesi Rabia Bilgin'i kaybetmişti. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Bilgin'in Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement