Bakan Dinçer: 'kpss Mesleki Yeterliliğini Belirlemekte Yetersiz Kalmaktadır' (3) - Son Dakika
Güncel

Bakan Dinçer: 'kpss Mesleki Yeterliliğini Belirlemekte Yetersiz Kalmaktadır' (3)

Bakan Dinçer: \'kpss Mesleki Yeterliliğini Belirlemekte Yetersiz Kalmaktadır\' (3)

Bakan DİNÇER.Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek'te bugün başlayan 'Ulusal Öğretmen Stratejisi Çalıştayı'nda öğle yemeğinde gazetecilerle biraraya geldi.

18.11.2011 17:15

Bakan DİNÇER: 'KPSS MESLEKİ YETERLİLİĞİNİ BELİRLEMEKTE YETERSİZ KALMAKTADIR' (3)

DEPREMZEDE EĞİTİMCİLER TATİLE GÖNDERİLECEK

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek'te bugün başlayan 'Ulusal Öğretmen Stratejisi Çalıştayı'nda öğle yemeğinde gazetecilerle biraraya geldi. Bakan Dinçer, depremin yaşandığı Van ve Erciş'te görev yapan il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü personelinin bölgede eğitimin başlayacağı 5 Aralık'a kadar tatile gönderileceğini söyledi. Gelecek hafta içinde bölgeye bakanlık üst düzey personelinin giderek eğitim durumunun genel fotoğrafını çekeceğini, bölgenin eğitim ve öğretim hayatıyla ilgili tüm durumun analiz edileceğini kaydeden Bakan Dinçer, bu süre içinde Van ve Erciş'in milli eğitim müdürlüklerinde görevli personelin 1 hafta ve 10 günlük süreler için başka illerin öğretmenevlerinde misafir edileceğini belirtti. Eğitim ve öğretim yılı sonunda seviye belirleme sınavı ve üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için de Van ve bölgesinde halk eğitim merkezlerinin ücretsiz kurs vereceğini belirten Bakan Dinçer, "Sınava 5 ay var. Fedakarlık ve özveriyle bu 1 aylık farkı kapatırız" dedi.

BAKAN DİNÇER'E TURİST İLGİSİ

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, cuma namazını Belek Merkez Camii'nde kıldı. Bakan Dinçer'e Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Belek Belde Belediyesi Başkanı AK Partili Yusuf Mecek eşlik etti. Namaz sonrasında vatandaşları dinleyen Bakan Dinçer, beldedeki turistlerle de sohbet etti. Turistlere Türkiye ve Antalya hakkındaki düşüncelerini soran Dinçer, bölge esnafını da ziyaret etti. - Antalya/ Serik

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Dinçer: 'kpss Mesleki Yeterliliğini Belirlemekte Yetersiz Kalmaktadır' (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement