Balıkesir Chp'ye Spd'den Transfer - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Chp'ye Spd'den Transfer

Balıkesir Chp\'ye Spd\'den Transfer

Almanya'nın Essen Eyaleti Sosyal Demokrat Parti Yabancılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Müfret Akbulut, Balıkesir'de CHP'ye Üye Oldu.

18.01.2011 22:48

Almanya'nın Essen Eyaleti Sosyal Demokrat Parti Yabancılar Meclisi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Müfret Akbulut, Balıkesir'de CHP'ye üye oldu.

CHP Balıkesir Merkez İlçe Örgütü'nde düzenlenen törende, Akbulut'un rozetini Merkez İlçe Başkanı Ömür Boyuer taktı. Boyuer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yürüyüşünde, son dönemlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de partiye gençlerden, bayanlardan büyük oranda katılımlar olduğunu vurguladı. Mehmet Akbulut'un partiye üye olmasının da ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Boyuer, "Katılımından dolayı teşekkür ediyor, kendisini kutluyorum. Almanya'daki vatndaşlarla aramızda köprü olacağına ve partimizi güçlendireceğine inanıyorum" dedi. Töreni katılanlar, Almanya'da CHP'nin gönüllü temsilcisi olan Mehmet Akbulut'a alkışla destek verdi.

Akbulut, 1973 yılından bu yana Almanya'da yaşadığını, uzun yıllar madenlerde çalışıp, 1996 yılında malülen emekli olduğunu, iş yaşamı boyunca sendikal faaliyetlere katıldığını söyledi. Mehmet Akbulut, "25 yıldır SPD'de görev yaptım. Essen SPD Yabancılar Meclisi yönetiminde yabancılar danışmanı olarak çalıştım, halen de yönetim kurulu üyesiyim. Aynı zamanda Essen Belediyesi'nde de Göç İl Meclisi danışmanı olarak görev yapıyorum. Gerek sendikal alanda gerekse parti çalışmalarında edindiğim deneyim ve birikimlerimi Türk halkının refahı için kullanacağım. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu CHP'ye üye oluyorum" dedi.

Sosyal Demokrasi Vakfı (SODEV) Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Mehmet Müfret Akbulut'a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun portresinin dokunduğu yağcıbedir halısı armağan etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Chp'ye Spd'den Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement