Başbakan Dağlıca'yı Milli Maçın İkinci Yarısında Öğrenmiş - Son Dakika
Güncel

Başbakan Dağlıca'yı Milli Maçın İkinci Yarısında Öğrenmiş

Başbakan Dağlıca\'yı Milli Maçın İkinci Yarısında Öğrenmiş

Davutoğlu'nun, Dağlıca saldırısından maçın ikinci yarısında haberdar olduğu, bir süre telefonla görüştükten sonra stattaki özel bir bölüme geçtiği öğrenildi.

08.09.2015 09:49  Güncelleme: 11:15

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Resmi Konut'taki ziyaretinin ardından Çankaya Köşkü'ne geçen Davutoğlu, burada Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul etti. Görüşmede operasyondaki son durumla ilgili bilgi alan Davutoğlu'na gün boyu da Genelkurmay Başkanlığı tarafından bilgi akışı sağlandı. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi.

PROGRAMLAR İPTAL

Davutoğlu'nun önceki gün Konya'da oynanan Türkiye- Hollanda futbol maçının ardından İstanbul'a geçmesi planlanıyordu. Dün akşam da bir televizyon kanalının canlı yayınına katılacağı açıklanmıştı. Ancak Dağlıca saldırısının ardından programlar iptal edildi.

İKİNCİ YARI ÖĞRENDİ, STATTAN AYRILDI

Başbakan'ın Dağlıca saldırısından maçın ikinci yarısında haberdar olduğu, bir süre telefonla görüştükten sonra stattaki özel bir bölüme geçtiği öğrenildi. Davutoğlu'nun telefon görüşmelerinin ardından maçın bitmesini beklemeden stattan ayrıldığı ifade edildi.

ŞEHİT AİLESİ MİLLİ MAÇA GİTMEK İSTEDİ

Konya'da milli maç öncesi Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Özata'nın evini ziyaret eden Davutoğlu'na, şehidin babası Mehmet Özata ve kardeşinin milli maça gitme taleplerini ilettikleri, bunun üzerine Başbakan'ın talimatıyla şeref tribününde şehit yakınlarına yer ayrıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü olarak görev yaparken şehit olan Beyazıt Çeken'in ailesini ziyaretinin ardından Davutoğlu'nun, şehidin 3 yaşındaki oğlu Cevdet ve aile yakınlarını da Başbakanlık otobüsüne alarak milli maçın oynandığı stadyuma geçtiği ve bunun önceden planlanmadığı belirtildi. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel Başbakan Dağlıca'yı Milli Maçın İkinci Yarısında Öğrenmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • 34....43: DAVIUTOGLU 23 NISAN BASBAKANI.O SAATTE OGRENMESI BILE IYI.COCUKLAR HER SEYI BILMEZ 5 0 Yanıtla
  • C f : Nasıl 2. Yarı terk etmiş 86. Dakikada atılan golde Gülerek sevinen kimdi o zaman ? 3 0 Yanıtla
  • cCc MHP cCc : yedik canim 3 0 Yanıtla
  • adsız: aktrollere duyrulur 3 0 Yanıtla
  • Vatandaş: buna anca koyunlar inanir. saat üçte saldiri olmuş. saldiriyi pkk kaynaklari açikliyor. bizimkiler de milli maç keyfindeler. bu sahtekarlari destekliyenlere bunlar az bile. 2 0 Yanıtla
  • .: Ne hikmetse biz daha önce öğrendik. 2 0 Yanıtla
  • Erkan : O kadar danışmanı varken,,, inanmıyorum sana davul oğlu davul 2 0 Yanıtla
  • Mustafa: Memleketi bumu kurtaracak . Yazıklar olsun 2 0 Yanıtla
  • eyvah: onlar konuşur ak parti yapar 1 1 Yanıtla
  • Gungor: yalan yalan sen koskoca bir basbakan ol catismayi 4 saat sonra ogren yalan 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement