Beşiktaş Belediyesi'nden "rüşvet operasyonu" açıklaması: Yanlış bir bilgi var - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediyesi'nden "rüşvet operasyonu" açıklaması: Yanlış bir bilgi var

Beşiktaş Belediyesi\'nden "rüşvet operasyonu" açıklaması: Yanlış bir bilgi var

Beşiktaş Belediyesi'nde eski başkan Murat Hazinedar ve yardımcıları da dahil olmak üzere 17 kişi hakkında gözaltı kararı verilmesinin yankıları sürerken Beşiktaş Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama geldi. Belediyenin açıklamasında, söz konusu operasyonun 2014-2018 yılları arasındaki bir soruşturmadan kaynaklandığı ve mevcut çalışanların görev başında olduğu belirtildi.

13.12.2022 15:37  Güncelleme: 16:59

Beşiktaş Belediyesi, "çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, irtikap" suçlarına ilişkin yürütülen soruşturmanın 2014 ve 2018 arasındaki dönemi kapsadığını, belediyenin mevcut yönetimiyle hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Beşiktaş Belediyesine operasyon" başlıklı haberler yer aldığı belirtildi.

"2014-2018 ARASINDAKİ BİR OPERASYONLA İLGİLİ"

Açıklamada, "Bu haberler 2014 ve 2018 yılları arasında başlatılan bir sürece ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri görevinin başındadır. Yasalara, mevzuata ve hukuka uygun bir şekilde Beşiktaş halkına hizmet sunmaya devam etmektedir." denildi.

Beşiktaş Belediyesi'nden 'rüşvet operasyonu' açıklaması: Yanlış bir bilgi var

16 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Beşiktaş Belediyesine yönelik "çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, irtikap" suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi ve Rıfat Örnek ile zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce İstanbul merkezli Çanakkale, Ankara ve Ordu'da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, 16 kişi yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi'nden 'rüşvet operasyonu' açıklaması: Yanlış bir bilgi var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement