Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı - Son Dakika
Güncel

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararında Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy merkeze çekilirken, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise Bolu Emniyet Müdürü olarak atandı. Şiire merakıyla bilinen ve 3 kitabı bulunan Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, önümüzdeki günlerde göreve başlayacak. 1969 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesinde dünyaya gelen Dağdeviren, ilk ve ortaokulu Kırşehir'de tamamlayarak, 1983 yılında Polis Koleji'ne girdi. Ercan Dağdeviren, 1987 yılında Polis Koleji'nden, 1991 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Elazığ Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamlayan Dağdeviren, evli ve 3 çocuk babasıdır.

02.08.2023 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararında Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy merkeze çekilirken, Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise Bolu Emniyet Müdürü olarak atandı.

Şiire merakıyla bilinen ve 3 kitabı bulunan Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, önümüzdeki günlerde göreve başlayacak.

1969 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesinde dünyaya gelen Dağdeviren, ilk ve ortaokulu Kırşehir'de tamamlayarak, 1983 yılında Polis Koleji'ne girdi. Ercan Dağdeviren, 1987 yılında Polis Koleji'nden, 1991 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. Yüksek Lisansını Elazığ Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamlayan Dağdeviren, evli ve 3 çocuk babasıdır. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement