Bölükbaşı: Kimse Suç İşleme İmtiyazına Sahip Değildir'' - Son Dakika
Güncel

Bölükbaşı: Kimse Suç İşleme İmtiyazına Sahip Değildir''

Bölükbaşı: Kimse Suç İşleme İmtiyazına Sahip Değildir\'\'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Gözaltına Alınan Gazetecilerle İlgili Olarak Yargı Sürecinin Sonunu Bekleyeceklerini İfade Etti.

05.03.2011 17:02

UNUTMASINLAR HAKİMLER VE SAVCILAR DA BUNA DAHİLDİR

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, gözaltına alınan gazetecilerle ilgili olarak yargı sürecinin sonunu bekleyeceklerini ifade ederek "Kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir. Unutmasınlar hakimler ve savcılar da buna dahildir. Keser döner, sap döner gün gelir hesap dönerö dedi.

Haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesinde gezilerini sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı dün akşam Kırklareli'nde partisince düzenlenen 'Türkiye Nereye Gidiyor' konulu konferansa katıldı. Kırklareli Üniversitesi Konferans salonunda düzenlene toplantıya Bölükbaşı'nın yanı sıra, MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu, Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı ve çok sayıda partili katıldı. 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin doğuracağı sonuçlar bakımından Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olacağını belirten Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Türkiye'nin dört ana temel sorunu olarak birincisi yoksulluk ve işsizlik, ikincisi Türkiye'deki toplumsal gerginlikler ve cepheleşmeler, üçüncüsü yolsuzluk, vurgun, talan. Dördüncüsü ise kanlı terör ile beslenen etnik bölücülük ve Türkiye'nin temellerini dinamitlemeye başlayan sayın başbakanın PKK açılımı ve bunun harekete geçirdiği dinamitler. AKP sekiz buçuk yıla yaklaşan, büyük bir meclis çoğunluğu ile iktidar olduğu dönemde Türkiye'yi daha da yoksullaştırmıştır. İşsizliği ve fakirliği Türk milleti için adeta bir kader haline getirmiştir. 2003 ile 2010 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi kullandığı maddi kaynak toplamı bir trilyon yüz seksen beş milyar dolardır. Bu muazzam kaynağı kullanan AKP acaba sizin refah düzeyinize ne ölçüde yansıtabilmiştir. Bir trilyon yüz seksen beş milyar dolarlık kaynak size ne şekilde dönmüştür. Bu büyük kaynakla yapılanlar için akla gelen 13 bin 600 kilometrelik bölünmüş yol, üniversite kampüs binaları, bazı adliye sarayları ve TOKİ nin toplu konut faaliyetleridirö

Bu kadar büyük bir kaynağı kullanan hükümetin Türkiye'nin ekonomik kapasitesini arttıracak bir yatırım yapmadığını belirten MHP'li Deniz Bölükbaşı, "Siz başbakanı nerde görürsünüz, bölünmüş yol açılışlarında TOKİ törenlerinde. İşsizlik soruna çözüm olabilecek bir ağır sanayi tesislerinin açılışında hatırlamazsınız. Bu anlamda Türkiye'ye tek bir çivi çakmamışlardırö dedi.

"SUÇ İŞLEME İMTİYAZINA SAHİP DEĞİLDİRö

Konferansın ardından gazetecilerin gözaltına alınmasına ilişkin soruları yanıtlayan Bölükbaşı, yargı sürecinin sonucunu bekleyeceklerini belirterek, "Gözaltılar da yargı sürecinin sonucunu bekleyeceğiz. Türkiye hiç kimse suç işleme imtiyazına sahip değildir. İşlediği suçunda takibata maruz kalır. Unutmasınlar hakimler ve savcılarda buna dahildir. Keser döner sap döner gün gelir hesap dönerö diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, konferansın ardından geceyi Kırklareli'nde geçirerek sabah Çanakkale'ye hareket gitti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bölükbaşı: Kimse Suç İşleme İmtiyazına Sahip Değildir'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement