Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Malatya'da deprem sonrası basın mensuplarını ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Malatya'da deprem sonrası basın mensuplarını ziyaret etti

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Malatya\'da deprem sonrası basın mensuplarını ziyaret etti

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Birleşmiş Milletler Global Hope Network International Executive Director Henry Deneen ile birlikte Malatya'da deprem sonrasında konteynerde faaliyet gösteren basın mensuplarını ziyaret etti. İduğ, deprem nedeniyle yaşanan zor süreçte sorunları paylaşmanın önemine vurgu yaparak, desteklerin umutlarını artırdığını belirtti. CHP İl Başkanı Barış Yıldız ise İduğ ve ekibine deprem sürecindeki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Depremlerden etkilenen Malatya'ya 10 kişilik bir travma uzmanı getiren Henry Deneen ise vatandaşlara hizmet vermek istediklerini ifade etti.

05.07.2023 17:21

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Malatya'da deprem sonrasında konteynerde faaliyet gösteren basın mensuplarını ziyarete etti.

İduğ, beraberinde CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Birleşmiş Milletler Global Hope Network International Executive Director Henry Deneen ile Kongre ve Kültür Merkezi arkasında konteynerlerde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan İduğ, deprem nedeniyle bölgede zor bir süreç yaşandığını belirterek, "Sorunlar paylaşıldıkça küçülür. Biz de o sorunun bir tarafından tutmak için buradayız. Burada gerek ekibim gerek CHP İl başkanım, milletvekili Veli Ağbaba ve sivil toplum örgütlerinin destekleri bizi daha da umutlandırdı." dedi.

CHP İl Başkanı Barış Yıldız ise depremin ilk gününden itibaren sahada bulunan İduğ ile ekibine yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür etti.

Henry Deneen de depremlerden etkilenen Malatya'ya 10 kişilik bir travma uzmanı getirdiklerini aktararak, vatandaşlara hizmet vermek istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Malatya'da deprem sonrası basın mensuplarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement