Bu Kez Burhan Kuzu Yumurta Attı - Son Dakika
Güncel

Bu Kez Burhan Kuzu Yumurta Attı

Bu Kez Burhan Kuzu Yumurta Attı

Pek çok isim yumurtayla protesto edildi ama kimse karşılık vermemişti. Burhan Kuzu, yediği yumurtaların rövanşını aldı.

23.05.2012 18:15  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Selçuk Üniversitesi'nde Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış programına katıldı. Ankara Üniversitesi'nde geçen yıl verdiği konferans sırasında öğrencilerin yumurtalı saldırısına uğrayan Kuzu'ya Güçlü, bir sepet sürpriz yumurta hediye etti.

Güçlü, 'Başkanlık ve Yeni Anayasa' konulu programa katılan Kuzu'dan, yumurtaları öğrencilere atmasını istedi. Burhan Kuzu, önce 'üstleri batar' diye atmak istemedi ancak sonra yumurtaları öğrencilere doğru attı. İlginç olan görüntüyse öğrencilerin yumurtaları havada kapış kapış yakalama çabasıydı.

Attığı yumurtalara karşılık öğrencilerden karanfil alan Kuzu, şunları söyledi:

"Yumurta yeme pahasına da olsa her yere gidiyorum. Geçen Urfa'da idim. Gaziantep'e, Amasya'ya, Rize'ye, Samsun'a gittim. Samsun'da deve kuşu yumurtası verdiler. En Son Çanakkale'nin Biga ilçesine de gittim. Öğrencilere, 'Ben Ankara'dan geldim. Başka elbisem yok. Burada ben garibim. Tekrar Ankara'ya gideceğim. Bugün yumurta atmayın, başka bir gelişte atın, o zaman yedek elbise de getireyim' dedim. 45 dakika bekledi. Sonunda, huyu kurusun, attı yumurtayı; dayanamadı. Ama bu sefer yumurta isabet etmedi, önüme düştü. Dışarı çıktık, jandarma 'davacı mısın' dedi, ben de 'hiçbir zaman öğrencimden davacı olmam, bugüne kadar da olmadım' dedim"

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Kez Burhan Kuzu Yumurta Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement