Bu Menüden Tatmayana Bugünkü Yemek Haram Olsun" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bu Menüden Tatmayana Bugünkü Yemek Haram Olsun"

Bu Menüden Tatmayana Bugünkü Yemek Haram Olsun"
18.03.2014 14:11

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Erciyes Üniversitesi yemekhanesinde öğrencilere Çanakkale menüsü sunuldu.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Erciyes Üniversitesi yemekhanesinde öğrencilere Çanakkale menüsü sunuldu. Bazı öğrencilerin bu menüye ilgi göstermemesi üzerine Fen Edebiyat Fakültesi Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı, "Bu menüden tatmayana bugünkü yemek haram olsun" dedi.

Erciyes Üniversitesi yemekhanesinde, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma günü nedeniyle Çanakkale şehitlerinin yemiş olduğu buğday çorbası ile üzüm hoşafı öğrencilere sunuldu. Bazı öğrenciler Çanakkale menüsünü tercih ederken, diğer öğrenciler de günün menüsünü tercih etti.

Günün menüsünü tercih edenlere tepki gösteren Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Abdülkadir Yuvalı, "Bu menüyü tadınca hayatın ne olduğunu göreceksiniz. Şehitliğin ne olduğunu hissedin. Bu menüden tatmayana bugünkü yemek haram olsun" diye konuştu.

Çanakkale menüsünü tercih eden öğrenciler ise, "Çanakkale şehitlerini bugün bir kez daha anıyoruz. O yüzden bugün içimiz biraz buruk. Bu menünün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürler" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Menüden Tatmayana Bugünkü Yemek Haram Olsun' - Son Dakika


Advertisement