Bugün Somali'de Yardım Dağıtacak - Son Dakika
Güncel

Bugün Somali'de Yardım Dağıtacak

Bugün Somali\'de Yardım Dağıtacak

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP heyeti dün gece geç saatlerde Somali'ye hareket etti.

31.08.2011 03:30  Güncelleme: 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet CHP yardımlarının ulaştırılması ve dağıtımı konularında incelemelerde bulunmak üzere Somali'ye gitti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP yardımının ulaştırılması, dağıtımı ve Somalililerin sorunlarının yerinde incelenip değerlendirilmesi için özel uçakla saat 02.00'de Nairobi'ye hareket etti. Kılıçdaroğlu'nun, buradan da beraberindeki CHP heyetiyle mültecilerin yaşadığı Kenya sınırındaki Dadaab kampına geçmesi planlanıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise CHP heyetinin ziyaretine ilişkin Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere bir açıklama yaparak, Kenya'nın başkenti Nairobi'ye, oradan da 1.5 saatlik yolculukla Somali Mülteci Kampına gideceklerini ve Perşembe akşamı da İstanbul'a döneceklerini belirtti. Tekin, ziyarette, Kılıçdaroğlu ile beraber, Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ve kendisiyle birlikte gazeteciler Metehan Demir, Muharrem Sarıkaya, Utku Çakırözer, Can Dündar, Saygı Öztürk ve Mustafa Ünal'ın yer alacağını söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bugün Somali'de Yardım Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement