Bursa Emniyeti'nde Üç Yüze Yakın Polisin Yeri Değişti - Son Dakika
Güncel

Bursa Emniyeti'nde Üç Yüze Yakın Polisin Yeri Değişti

Bursa Emniyeti\'nde Üç Yüze Yakın Polisin Yeri Değişti

Bursa'da, il emniyet müdürlüğünde görevden almalar ve yeni atamalar sürüyor. 2 ay içerisinde üç yüze yakın polisn görev yerleri değiştirildi.

25.02.2014 13:16  Güncelleme: 14:56

İstanbul merkezli 17 Aralık'ta yapılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası, emniyet teşkilatındaki değişiklirler aralıksız sürüyor. Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü'nde 19 müdür yardımcısının görev yerleri ve sorumluluk alanlarında değişiklikler yapıldı.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

Yeni yapılan değişikliğe göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ersin Asayiş, Toplum Destekli Polislik, Olay Yeri İnceleme ve Yıldırım Emniyet Müdürlüğü'nden, Adnan Erdoğan, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ile Osmangazi Emniyet Müdürlüğü, Vehbi Karadağ, Terörle Mücadele, Foto Film Şube Müdürlükleri ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nden Adil Yıldız ise Bölge Trafik ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

BAZI MÜDÜRLERİN GÖREV ALANI GENİŞLETİLDİ

Yeni yapılan düzenlemeye göre, bazı emniyet müdür yardımcılarının görev alanları genişletildi. Buna göre Gökhan Tuna, Pasaport, Yabancılar Şube Müdürlüğü ile Harmancık Emniyet Müdürlüğü, Ercan Tilki, Genel Disiplin Şube Müdürlüğü ile Büyükorhan Emniyet Müdürlüğü, Remzi Bayır, Eğitim ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Orhan Çağlayan, Çocuk, Ulaştırma Şube Müdürlüğü ile Gürsu Emniyet Müdürlüğü, Ahmet Pehlivan, Bütçe, İkmal Şube Müdürlüğü ile İznik Emniyet Müdürlüğü, Ümit Özyürek, Yenişehir Emniyet Müdürlüğü ile Havaalanı, Ayhan Öztürk, Koruma, Hassas Koruma Şube Müdürlüğü ile Kestel Emniyet Müdürlüğü, İskender Çalışır Çevik Kuvvet, Spor Şube Müdürlüğü ile Nilüfer Emniyet Müdürlüğü, Himmet Özcan Polisevi. Kantin ve Keles Emniyet Müdürlüğü Cüneyt Ünal, Güvenlik, EKKM Şube Müdürlüğü ve Mudanya Emniyet Müdürlüğü, Mustafa Altınsu Tescil, Silah Ruhsat Şube Müdürlüğü ile Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü, Selami Öztürk, Bilgi İşlem, Muhabere Şube Müdürlüğü ile Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, Abdullah Kaygusuz Basın Protokol Şube Müdürlüğü ile Orhaneli Emniyet Müdürlüğü Oktay Yıldız Sosyal Hizmetler, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü ile Gemlik Emniyet Müdürlüğü'nden Aydın Ergül Personel, Hukuk İşleri, Evrak Arşiv Şube müdürlükleri ile Karacabey Emniyet Müdürlüğü'nden sorumlu oldu.

SAYI ÜÇ YÜZE YAKLAŞTI

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 17 Aralık operasyonu sonrası görev yeri değişen Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdürleri ve polis memurlarının sayıları 300'e yaklaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Emniyeti'nde Üç Yüze Yakın Polisin Yeri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement