Çanakkale - İzmirli Başkanların Kazdağı Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - İzmirli Başkanların Kazdağı Çıkarması

Çanakkale - İzmirli Başkanların Kazdağı Çıkarması

Çanakkale'ye Çıkarma Yapan CHP'li İzmirli Belediye Başkanları ve Eşleri Hafta Sonunu Kazdağları Eteklerindeki Öngen Country Hotel'de Yorgunluk Atarak Geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'nin Yüzde 33'ün Üstünde Oy Olarak Birinci Parti Olacağı Tahmininde Bulundu.

30.05.2010 20:56

ÇANAKKALE'ye çıkarma yapan CHP'li İzmirli belediye başkanları ve eşleri hafta sonunu Kazdağları eteklerindeki Öngen Country Hotel'de yorgunluk atarak geçirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'nin yüzde 33'ün üstünde oy olarak birinci parti olacağı tahmininde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Bayındır Zeytinova Belediye Başkanı Ali Doğu, Ödemiş Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Karaburun Belediye Başkanı Hamza Serdar Yasa ve eşleri, hafta sonunu Ayvacık ilçesinin Küçükkuyu Beldesine bağlı Yeşilyurt Köyü'ndeki Öngen Country Hotel'de geçirdi. Başkanlar ve eşleri, yoğun iş temposunun yorgunluğunu, oksijen deposu Kazdağları'nın eteklerinde yemyeşil doğayla buluşarak attı. Hotel sahibi Av. Mehmet Öngen, verdiği 'Tarih ve Mitoloji' konferansıyla Belediye Başkanları ve eşlerini binlerce yıl geçmişe taşıdı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu, 6 yıldır belediye başkan eşleriyle bir araya gelerek geziler düzenleyip toplantılar yaptıklarını söyledi. Eşlerin, ''bu kez başkanlar da bizimle birlikte olsun' talebi üzerine Yeşilyurt Köyü'ne eşli olarak geldiklerini anlatan Türkegül Kocaoğlu, ''Başkanlar sadece resmi ortamlarda bir arada olabiliyordu. Bu nedenle bu geziyi eşli olarak yaptık. Kazdağlarının eteklerindeki Yeşilyurt Köyü'nü özellikle seçtik. Bu bölge oksijeniyle, yeşil doğasıyla çok güzel bir yer. Başkanlar hiç siyaset yapmadan iki gün geçirdiler. Bu tatil hepsine doping olacak' dedi. Kazdağları'nı çok sevdiğini ve fırsat buldukça gelerek tatil yaptığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise, Kazdağları'nın mitolojisi, oksijeni, zengin fauna ve florasıyla çok önemli bir çekim merkezi olduğunu söyledi.

''CHP İKTİDAR OLACAK'

CHP'deki değişimi de değerlendiren Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iktidar partisi AKP'nin uzun süredir alternatifsiz kaldığını belirterek, ''Demokrasilerde alternatifsiz bir iktidarın tam olarak demokrasi kurallarını işletemeyeceği ve rehavet içerisinde olacağı tüm dünya örneklerinde olduğu gibi bizde de görülmeye başlamıştı. AKP'nin 2007 seçimlerine kadarki tutumu, durumu, icraatlarıyla, Sayın Başbakanın konuşma üslubuyla, 2007'den sonraki durumu herkes izliyor. Tabi alternatifsiz olmak AKP'nin de kendini yenilemesine imkan sağlamıyordu. Halkın bu değişim talebine CHP örgütleri cevap verdi. CHP'de Genel Başkan ile birlikte Parti Meclisi ve MYK epeyce gençleşti. Bundan sonra bize düşen görev halkın önüne ekonomik çözümler sunmak. Beraberinde sosyal devlet anlayışını getirmek. Partideki bu değişim bizi iktidara taşır. Tahminim ise CHP'nin yüzde 33'ün üzerine bir oyla birinci parti olacağıdır. CHP, tek başına iktidar veya kurulacak bir koalisyon hükümetinin büyük ortağı olacaktır. CHP'nin, Türkiye'nin içinde bulunduğu darboğazdan koşar adım çıkmasını sağlayacağına inanıyorum' diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - İzmirli Başkanların Kazdağı Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement