Cemil Çiçek : Zor Yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, Muhalefet Lideri Olarak Önemli Sorumluluklar... - Son Dakika
Güncel

Cemil Çiçek : Zor Yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, Muhalefet Lideri Olarak Önemli Sorumluluklar...

Cemil Çiçek : Zor Yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, Muhalefet Lideri Olarak Önemli Sorumluluklar...

Cemil Çiçek : Zor yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet lideri olarak önemli sorumluluklar üstlendi TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evine taziye ziyaretinde bulundu.

17.06.2015 11:07

Cemil Çiçek : Zor yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet lideri olarak önemli sorumluluklar üstlendi

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Güniz Sokak'taki evine taziye ziyaretinde bulundu. Çiçek'i eve gelişinde Demirel'in doktoru Aylin Cesur karşıladı. Ziyaret sonrası Cemil Çiçek, "Hepimizin hayatında olan bir insan. Türkiye'nin demokratikleşmesinde, demokratik hayat mücadelesinde önemli bir yere sahip oldu. Zor yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, muhalefet lideri olarak önemli sorumluluklar üstlendi. Yakın siyasi tarihimizin tüm yönleriyle anlaşılabilmesi bakımından merhum Cumhurbaşkanımızın süreç içinde yaptıklarının, yapamadıklarının çok iyi bilinmesi gerekiyor. Hepimizin bu hayattan alacağı dersler, örnekler var. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sevdiği eşiyle buluşacak belki, tek teselli yönü burası. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cemil Çiçek : Zor Yıllarda Cumhurbaşkanı, Başbakan, Muhalefet Lideri Olarak Önemli Sorumluluklar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement