CHP Grubu Halk TV kayyımını muhalif medyaya dönük baskının yeni halkası saydı - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP Grubu Halk TV kayyımını muhalif medyaya dönük baskının yeni halkası saydı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
CHP Grubu Halk TV kayyımını muhalif medyaya dönük baskının yeni halkası saydı

CHP Grup Başkanı Öztrak, Halk TV'ye kayyım atanmasına ilişkin TBMM Grubu açıklamasını paylaştı. Açıklamada, kayyım atanmasının muhalif medyaya dönük baskının yeni halkası olduğu, sürecin izleneceği ve haber alma özgürlüğüne zarar verecek adımlara karşı durulacağı belirtildi.

(ANKARA) - CHP Grup Başkanı Faik Öztrak, Halk TV'ye kayyım atanmasına ilişkin, "Türkiye'nin ihtiyacı güven veren bir hukuk düzeni, şeffaflık ve demokratik kurumların güçlendirilmesidir. Hak, hukuk ve adalet mücadelesi çerçevesinde Halk TV sürecini dikkatle ve yakından izleyecek; halkın haber alma özgürlüğüne ve medya çalışanlarının haklarına zarar verecek her türlü adımın karşısında duracağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.