Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye Görev Vermeyecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye Görev Vermeyecek

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda ağırladığı konuklarına 2 aylık seçim hükümeti düşündüğünü ve Kılıçdaroğlu'na görev vermeyeceğinin ihtimallerden biri olduğunu söyledi.

19.08.2015 07:42  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda ağırladığı konuklarına 2 aylık seçim hükümeti düşündüğünü belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hükümet kurma yetkisi vermemesinin, önündeki ihtimallerden biri olduğunu bildirdi.

ÖNEMLİ İSİMLERİ MİSAFİR ETTİ

Erdoğan, dün 'Milli Mirasımız ve Gelecek Tasavvurumuz' temalı Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda, Mehmet Şevket Eygi, Ertuğrul Düzdağ, Kadir Mısırlıoğlu, Rasim Özdenören, Mesut Uçakan, Hasan Çelebi, Yavuz Bahadıroğlu, Hasan Celal Güzel, Vehbi Dinçerler, Hasan Aksay ve İhsan Süreyya Sırma'yı ağırladı.

SÖZ SEÇİME GELDİ

Ağırlıklı olarak edebiyatın tartışıldığı sırada Erdoğan, hükümet kurma görüşmeleriyle ilgili konu açtı ve kendi düşüncesinin 2 aylık seçim hükümeti kurulması yönünde olduğunu söyledi.

YEMEKTE NOT GELDİ

Bu sırada Erdoğan'a bir not uzatıldı. Önüne gelen notu konuklarıyla paylaşan Erdoğan, notta CHP tarafından Kılıçdaroğlu'nun görevi almak üzere Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gidebileceği yönünde bir açıklama yapıldığı bilgisini paylaştı.

GÖREV VERMEYECEK

Bunun ardından Erdoğan'ın, bundan sonrası için önündeki seçeneklere ilişkin konuklarına bilgi verdiği öğrenildi. Bazı konuklar, Erdoğan'ın sözlerini Kılıçdaroğlu'na görev vermeyeceği iması olarak algıladı ve bunu gazetecilerle paylaştı.

"BUNLARDAN BİRİ..."

Ancak Cumhurbaşkanlığı kaynakları, "Sayın Cumhurbaşkanı önündeki ihtimalleri sıraladı. Bunlardan birinin de Kılıçdaroğlu'na görev vermemek olarak açıkladı. Bunu değerlendirdiği ihtimallerden biri olarak söyledi" bilgisini aktardı.

"ARTIK ŞARTLAR DEĞİŞTİ"

Erdoğan Rize seyahatinde de bir gazetecinin, "Daha önce Kılıçdaroğlu'na görev verebileceğinizi söylemiştiniz. Hâlâ aynı noktada mısınız?" sorusuna da "Artık şartlar değişti" yanıtı vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP\'ye Görev Vermeyecek

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye Görev Vermeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (123)

  • Abbas Azeri Turk: Dinsiz imansizlarin partisi CHP. 46 96 Yanıtla
    esra: hadi lan ordan karaktersiz. sizler dinlisiniz de ne oluyor , çalmayın 1 0 DEMO: Din maskesi altında çalan çırpan yolsuzluk yapan hak yiyenlerin partisi akp. Daha sayılacak çok şey var da vaktim yok. 0 1
  • Abbas Azeri Turk: Ak genclik selam olsun 40 70 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: AKP TAM DESTEK 50 47 Yanıtla
  • Abbas Azeri Turk: CHP ALLAH BELANIZI VERSIN 27 64 Yanıtla
    DEMO: Ulan kendi suçunuzu kabahatinizi neden başka partilere yıkıyosunuz. Ne aymazmışsınız bee 0 0 A: Seninde 0 0
  • Abbas Azeri Turk: Ermeni yorumcular CHP ye oy vereceksiniz ! Topunuzu ... 33 55 Yanıtla
  • ...: Önemli isimler diye yazmışsınız.10 tane boş adam yiyip içip s...çmışlar.hepsi türk düşmanı yobazın teki 70 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement