Diş hekimleri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Diş hekimleri, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Nevşehir'de diş hekimleri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, oy kullandı.

08.12.2020 14:09  Güncelleme: 14:42

Nevşehir'de diş hekimleri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak, oy kullandı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğraflar arasından seçilen ve oylamaya sunulan görselleri tek tek inceleyen diş hekimleri, beğendikleri kareleri oyladı.

Fotoğrafları inceleyen diş hekimi Murat Alp, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in " Van'da çığ felaketi", yaşam kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın " Haliç'te gökkuşağı", sporda ise Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Edip Kolukısa da haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele", yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "6 güzel adam", spor kategorisinde ise Mustafa Öztürk'ün "Geleneksel Mostar Köprüsü atlayışları" isimli fotoğraflarını seçti.

Hilal Alp ise haber kategorisinde, Tayfun Coşkun'un "ABD'de doktorun koronavirüs yorgunluğu" ile Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle zorlu mücadele", yaşam kategorisinde Ali İhsan Öztürk'ün "Gün batımında çiftçiler" spor kategorisinde de Okan Coşkun'un "Futbol özlemi" fotoğraflarına oyunu verdi.

AA tarafından oylamaya sunulan fotoğraflar arasında seçim yapmakta zorlandığını belirten Hilal Alp, "Anadolu Ajansı takip ettiğim ve güvenilir bulduğum bir haber ajansı. Yıl sonunda haber fotoğrafları paylaşılarak seçime sunuluyor. Hepsi birbirinden güzel ama içlerinden en çok beğendiklerimi oyladım." diye konuştu.

Diş hekimleri, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diş hekimleri, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement