Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerindeki camilerde teravih namazı kılındı - Son Dakika
Güncel

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerindeki camilerde teravih namazı kılındı

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerindeki camilerde teravih namazı kılındı

Ramazan ayının ilk gününde, Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerinde bulunan camilerde teravih namazı kılındı. Adapazarı'ndaki Orhan Camisi, Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Camisi, Safranbolu Köprülü Mehmet Paşa Camisi, Bolu'daki Yıldırım Bayezid Camisi ve Kaynaşlı'daki Orhan Gazi Cuma Camisi gibi tarihi camilerde yoğun bir katılım gerçekleşti. Cemaatler, namaz öncesinde vaaz dinledi ve ibadet sonrasında dua ederek, ramazan ayının barış ve huzur getirmesini temenni etti.

10.03.2024 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerindeki camilerde ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki tarihi Orhan Camisi'nde yatsı namazı öncesinde vaaz dinleyen cemaat, ezanın okunmasının ardından saf tutarak yatsı ve teravih namazını kıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki tarihi Çoban Mustafa Paşa Camisi'ne gelenler, ramazan ve oruç hakkında verilen vaazın ardından ibadetini yaptı.

Karabük'te tarihi Safranbolu Köprülü Mehmet Paşa Camisi, Bolu'da tarihi Yıldırım Bayezid Camisi ve Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde tarihi Orhan Gazi Cuma Camisi'nde de teravih yoğunluğu yaşandı.

Namaz öncesi Kur'an'ı Kerim tilaveti ve vaaz dinleyen cemaatler, ibadet sonrasında yapılan dualarda ramazan ayının İslam alemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğu Marmara ve Batı Karadeniz illerindeki camilerde teravih namazı kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement