Dondurucu Soğukta Sıcak Su Keyfi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dondurucu Soğukta Sıcak Su Keyfi

Dondurucu Soğukta Sıcak Su Keyfi
06.01.2015 12:13  Güncelleme: 12:41

Kar yağışının etkili olduğu Van'da sıcak kaynak suyunu açık havuza çeviren mahalle sakinleri eğlencenin tadını çıkartıyor.

Soğuk hava ve kar yağışı Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Van'da da hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı soğuklara rağmen Van'ın Erciş İlçesi Taşkapı Mahallesi'ndeki sıcak su, mahalle sakinlerini eğlencesi haline geldi. Buz gibi havada kar yağışı altında kartopu oynayan mahalleliler daha sonra sacıklığı 95 dereceye kadar çıkan sıcak suda yıkanmanın keyfini çıkarıyor.

SOĞUĞU EĞLENCEYE ÇEVİRDİLER

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Doğu Anadolu bölgesinde hayat olumsuz yönde etkilenirken, Van'ın Erciş İlçesi Taşkapı Mahallesi'nde oturanlar kar yağışı ve soğuk havayı eğlenceye çevirdi. İlçeye 40 kilometre uzaklıktaki mahallenin ortasından geçen Zilan Deresi kenarında yeraltından çıkan sıcak kaynak suyunun önününü kapatıp üstünü açık havuza çeviren mahalle sakinleri, kar yağışı altında sıcak su havuzuna girmenin keyfini yaşıyor.

SAATLERCE YÜZDÜLER

Çıplak halde sıfırın altında 10 dereceyi bulan buz gibi havada kar yağışı altında kartopu oynayan gençler, daha sonra üstü açık sıcak havuza girip saatlerce yıkanıp yüzüyor.

"BİZE AYRI BİR ZEVK VERİYOR"

Mahale sakinleri, "Gece gündüz bizim için farketmiyor. Herkes banyo ihtiyacını buradan karşılıyor. Buz gibi bir havada kar altında böyle bir havuza girmek bize ayrı bir zevk veriyor" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dondurucu Soğukta Sıcak Su Keyfi - Son Dakika


Advertisement