Dündar Öğretmelerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dündar Öğretmelerle Buluştu

Dündar Öğretmelerle Buluştu

Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen kokteylde öğretmenlerle bir araya geldi.

25.11.2011 13:07

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, öğretmenlere "Her zaman sizin yanınızdayız" mesajı verdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Ördekli Kültür Merkezi'nde düzenlenen kokteyl de öğretmenlerle buluştu. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek ve çok sayıda okul müdürü ve öğretmenin katıldığı gecede sözlerine Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başlayan Başkan Mustafa Dündar "Türkiye sahip olduğu potansiyel ve dinamikle Avrupa'nın çok önünde. Biz hızlı büyüyen ve gelişen bir ülkeyiz. Bu yolda eğitimin ve öğretimin önemi yadsınamaz. Siz değerli

öğretmenlerimiz güçlü bir Türkiye için geleceğe yön veren mihverlersiniz" dedi. Ülkenin geleceğinden ümitli olduğunu da vurgulayan Başkan Dündar "Şuan tüm dünyada ekonomiye bağlı yönetim sorunları var. Ancak Türkiye bunları dinamik yapısıyla aşmış ve dik bir duruş sergilemiştir. Biz hızlı büyüyen bir Türkiyeyiz. Sahip olduğumuz genç nüfus sizlerin temeldeki katkısıyla geleceği belirleyecek" diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Yaptığı esprilerle geceye renk katan Başkan Mustafa Dündar, öğretmelere "Her zaman yanınızdayız" dedi. "Osmangazi Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hizmet üretme çabası içindeyiz" diyen Dündar "Okullarımız çocuklar hepimizin. Bizlerde bu doğrultuda okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretiyor, okullarımızı güzelleştiriyoruz" dedi.

Okulların yerele devrilmesinin hizmet üretmede daha çok imkan sağlayacağını söyleyen Başkan Dündar, "Önemli bir dinamizm var yasalarımızda buna uyumlu hale gelirse çok daha verimli olacak" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a davetinden dolayı tüm okul müdürleri ve öğretmenler adına teşekkür eden Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek "Mustafa Dündar'ın idarecilere ve öğretmenlere kapısı sonuna kadar açık. Bize ve öğretmenlerimize her zaman her türlü desteği veriyor. Sadece Öğretmenler Günü'nde değil her zaman bizi dinleyen başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Protokol konuşmalarının ardından tören kokteyle devam etti. Öğretmenlerle tek tek selamlaşarak hediyeler sunan Başkan Dündar, gecenin sonunda öğretmenleri kapıya kadar da uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar Öğretmelerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement