Rus Uçağından Kopan Metal Parçası Vatandaşın Bacağına İsabet Etti - Son Dakika
Güncel

Rus Uçağından Kopan Metal Parçası Vatandaşın Bacağına İsabet Etti

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde yaşayan Mevlüt Horoz'un bacağına, düşürülen Rus uçağından kopmuş olabileceği tahmin edilen metal parçası isabet etti.

25.11.2015 14:34  Güncelleme: 15:45

Düşürülen Rus uçağından kopmuş olabileceği tahmin edilen metal parçasının isabet ettiği 2 kişiden biri olan Mevlüt Horoz, yaşadıklarını anlattı.

DÜNÜRÜ DE YARALANDI

Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Suriye sınırı yakınlarındaki Dutlubahçe Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki Horoz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin sağ bacağına, dünürü Ahmet Taşdemir'in ise kulağına dün metal parçası isabet ettiğini söyledi.

"MERCİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇA İSABET ETTİ"

Bir anda bacağının kanlar içerisinde kaldığını anlatan Horoz, "Olayın ardından komşularımız bizi hastaneye götürdü. Hemen tedavi altına alındık. Bacağımın filmini çektiler, mercimek tanesi büyüklüğünde bir metal parçası isabet etmiş. Şu an Allah'a şükür iyiyim" diye konuştu.

Tedavisinin ardından taburcu edildiğini belirten Horoz, bacağındaki metal parçasının ameliyatla alınabileceğinin söylendiğini dile getirdi.

"TÜRKMENDAĞI'NA HER ZAMAN BOMBA ATILIYOR"

Bayırbucak Türkmen bölgesine yönelik saldırılara değinen Horoz, "Türkmendağı'na her zaman bomba atılıyor. Sürekli bomba sesleri duyuyoruz." dedi.

Metal parçasının kulağına isabet etmesi sonucu yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Ahmet Taşdemir'in de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Rus Uçağından Kopan Metal Parçası Vatandaşın Bacağına İsabet Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rus Uçağından Kopan Metal Parçası Vatandaşın Bacağına İsabet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Adınızı Yazın...: Türkmen dağında Türkmen yok hepsi Türkiyedeler ordakiler el kaide artıkları 3 7 Yanıtla
  • ANTİ AKP: SAĞ KANATTA RANTİYECİ SİYONİST İLLUMİNATİ AMERİKA VE İSRAİL İN ORTADOĞU VE BÜYÜK İSRAİL PROJESİ SOL KANATTA RUSYA DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA ZİKRETTİĞİM GİBİ RANTİYECİLERİN ASIL AMACI KİŞİLER İNSANLAR VE TOPLULUKLAR DEĞİLDİR ASIL OLAN GAYE VE AMAÇLARI TÜRKİYE VE ORTADOĞUNUN YERALTI VE YERÜSTÜ KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRİP DÜNYAYA HÜKMETMEK OLACAKTIR İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ... 0 0 Yanıtla
  • kara: rusyaya maddi manevi tazminat davası açalım dayı 0 0 Yanıtla

Advertisement