Eceabat'ta 12 Kilometrelik Feribot Sırası Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Eceabat'ta 12 Kilometrelik Feribot Sırası Kuyruğu

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla feribotları kullanıp araçlarıyla Çanakkale Boğazından geçmek isteyen sürücüler, yaklaşık 12 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

26.07.2014 11:16  Güncelleme: 11:08

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla feribotları kullanıp araçlarıyla Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen sürücüler, yaklaşık 12 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Tatil öncesi İstanbul, Tekirdağ ve Edirne ile Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden Çanakkale'ye gelen vatandaşlar, yoğunluğa yol açtı. Tatilciler, feribotlarla boğazı aşmak için yol kenarlarında sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

Araç kuyruğu, Eceabat ilçe merkezinden 12 kilometre uzaklıktaki Bigalı Kalesi mevkisine kadar ulaşıyor. Çanakkale Boğazi ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ, binlerce araçlık kuyruğun eritilmesi amacıyla seferlerini tarifesiz yapıyor.

Eceabat'tan Bigalı Kalesi mevkisine gelen bazı vatandaşlar, kuyrukta bekleyenlere şişelerle su dağıtıyor.

Trafik ekipleri de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için şerit değiştirmemeleri konusunda sürücüleri uyarıyor.

Eceabat\'ta 12 Kilometrelik Feribot Sırası Kuyruğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eceabat'ta 12 Kilometrelik Feribot Sırası Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mahmut akışık: Çanakkale nin asya yakası ile avrupa yakasını birleştirecek olan 20 yıldır projesi hazır olan ve her seçimde sözü verilen ve seçimden sonra unutulan boğaz köprüsünün siyasi liderlerin gündeminde olmayışı, istanbula yapıldığı gibi denizin altından tüp geçit yapılmayışı, ayrıca Edirne il sınırından Çanakkale Eceabata kadar olan karayolunun bakımsız ve günümüzde bir çok yolun duble olmasına rağmen halen çift yönlü geliş gidişli oluşu, feribot hizmeti veren şirketin 1950 li yıllardan kalma hurda gemilerle hizmet vermesi, feribota binecek araçlara bilet kesecek yeterli ve bilgili personelin olmayışı, verdiği hizmeti para ile veren şirketin yeterli personel çalıştırmayarak nasıl olsa halk bu feribotlara binecek diye düşünerek eziyet çektirmesi, gerekli yönlendirmeleri yapmaması 0 0 Yanıtla
  • Cengiz Kurtoğlu: Ben hiç trafik ekibi görmüyorum ve yüzlerce yüzsüz sıra beklemek yerine ters şeritten gidiyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement