Edirne İpsala Sınır Kapısı'nda 4 düzensiz göçmen yakalandı - Son Dakika
Güncel

Edirne İpsala Sınır Kapısı'nda 4 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne İpsala Sınır Kapısı'nda Kuzey Makedonya uyruklu bir tır sürücüsünün kullandığı tırın dorsesinde yapılan aramada, yemek dolabına gizlenmiş Filistin ve Mısır uyruklu 4 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderilirken, tır sürücüsü ise insan kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alındı.

09.10.2023 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'de, İpsala Sınır Kapısı'na Yunanistan'a çıkış yapmak için gelen TIR'ın dorsesindeki yemek dolabı içerisine gizlenmiş 1'i kadın 4 kaçak göçmen yakalandı.

İpsala Gümrük Muhafaza Kaçaklık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Kuzey Makedonya uyruklu D.P.'nin kullandığı GE 7001 AB plakalı TIR'ı sınır kapısında durdurdu. Risk kriterleri kapsamında TIR, x-ray taramasına sevk edildi. Yoğunluk tespit edilen TIR'da ekiplerce arama yapıldı. Aramada yasa dışı yollarla Yunanistan'a çıkış yapmak için TIR'ın dorsesindeki yemek dolabına gizlenmiş Filistin ve Mısır uyruklu 1'i kadın 4 kaçak göçmen yakalandı. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. TIR sürücüsü D.P., gözaltına alındı. (DHA)

Edirne İpsala Sınır Kapısı\'nda 4 düzensiz göçmen yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne İpsala Sınır Kapısı'nda 4 düzensiz göçmen yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement