Elidor Işıltısı Serenay Sarıkaya ile Göz Kamaştırıyor - Son Dakika
Güncel

Elidor Işıltısı Serenay Sarıkaya ile Göz Kamaştırıyor

Elidor Işıltısı Serenay Sarıkaya ile Göz Kamaştırıyor

Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası Elidor'un yeni reklam filminde Elidor ışıltısı Serenay Sarıkaya'yla ekranlara yansıyor.

05.03.2014 15:43

Yok böyle bir sevgi! Varsa söyle!

Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası Elidor'un yeni reklam filminde Elidor ışıltısı Serenay Sarıkaya'yla ekranlara yansıyor. Bir zamanların dillere pelesenk olan şarkısı "Varsa Söyle"ye de yeni bir anlam kazandıran reklam filminde Serenay Sarıkaya'ya dünyaca ünlü Elidor saç uzmanı Jamal Hammadi eşlik ediyor.

Tüketiciler tarafından dört yıldır en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor'un zirvedeki kimliğini yansıtarak "Güçlü ve Parlak" serisini tanıttığı yeni reklam filmi yayına girdi. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı filmin çekimleri esnasında stüdyo haricinde kullanılan İstanbul Üniversitesi Vezneciler Kampüsü, Beyoğlu Tünel gibi mekanlar da reklam filmine dinamizm kattı. İzlandalı ünlü yönetmen Thor'un yönettiği film enerjik müziğiyle de dikkat çekecek.

Reklam filminde, Güçlü ve Parlak serisinin tasarımcısı, Elidor'un global saç bakım uzmanları arasında yer alan ve Hollywood ünlülerinin saç stilisti olarak tanınan Jamal Hammadi de rol aldı. Çekimlerde Serenay Sarıkaya'nın saçlarını şekillendiren Hammadi, güçlü ve parlak saçın tüyolarını da verdi.

Reklam Filmi Künyesi
Reklamın başlığı: Elidor ve Ben/ Yok böyle bir sevgi. Varsa Söyle!
Reklamveren: Unilever
Reklamveren yetkilisi: Handem Çelenkler, Tarık Bayar, Bahadır Elezoğlu, Nilay Gözegir
Reklam ajansı:MANAJANS/ JWT
Yaratıcı yönetmen: Sami Basut
Yaratıcı grup: Tunçhan Kalkan, Kerem Önuçak
Müşteri ilişkileri grubu: Mehmet Numanoğlu, Mila Telyaz, Göksu Karaman
Stratejik planlama: Aylin San, Sema Özyurt
Ajans prodüktörü: Şafak Serter
İnteraktif İletişim Direktörü: Emre Süvari

Dijital Proje Yöneticisi: Gökhan Akıncı

Dijital Art Direktör: Aytaç Şahin

Yapım şirketi:Depo Film
Yönetmen: Thor
Medya ajansı: Mindshare
Medya planlamacı: Gizem Doğruol, Başak Çavuş
Kullanılan mecralar: TV, Dergi, Gazete, Digjtal

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elidor Işıltısı Serenay Sarıkaya ile Göz Kamaştırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şerife güneş: serenay sarıkaya seni çok seviyorum senin bir buçuk senedir hayranınım hayatında hep mutlu ol hiç kimse seni üzmesin buna izin verme çağatayla çok yakışıyorsunuz mutluluklar dilerim ben senin yüz mimiklerini gülüşünü tatlılığını seviyorum ama en çok da kendin oluşunu seviyorum hep kendin ol olurmu? medcezire çok yakışıyorsun oradaki mira karakteriyle çok eğlenceli birisin gerçekte öyle birimisin çok merak ediyorum lale devrin de rolün kötüydü ama yinede seni çok seviyordum sen kötüsün diye hiç kimse seni sevmiyordu ama medcezirde herkez seviyo sana iyi rol yakışıyo çünkü çok tatlı oluyorsun seni çok seviyorum inşallah bu yorumu görürsün 3 0 Yanıtla

Advertisement