"Elimi Bırakırsan Ölürüm" - Son Dakika
Güncel

"Elimi Bırakırsan Ölürüm"

"Elimi Bırakırsan Ölürüm"

Yaralı Şoförün Polis Memuruyla İlginç Diyaloğu

20.01.2011 05:56  Güncelleme: 08:38

Eyüp'te aşırı hız yapan jip bahçe duvarına çarptı. Araç içinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Kaza saat 03.00 sıralarında Eyüp Alibeyköy Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 AP 8049 plakalı Hikmet Öztürk yönetimindeki jip aşırı hızla yokuş aşağı inerken, gizli buzlanma olduğu iddia edilen yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek Eyüp Belediyesine ait ek binanın bahçe duvarına çarptı.

Kaza sonucunda araç içinde bulunan sürücü Hikmet Öztürk, Cihan Yalçıntaş ve Murat Yalçıntaş bulundukları yerde sıkıştı. Olayı gören vatandaşlar, araç içinde sıkışan sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartırken, diğer iki yaralı için itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede diğer iki yaralıyı sıkıştıkları yerden kurtardı. Yaralı Cihan Yalçıntaş ve Murat Yalçıntaş olay yerine gelen ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

POLİS MEMURUNUN ELİNİ SIKI SIKI TUTTU

Durumu biraz daha iyi olan sürücü Hikmet Öztürk için ise 3. ambulans beklendi. Polis ekibinden adının Yavuz olduğu öğrenilen bir polis memurunun elini sıkı sıkı tutan Öztürk, "Bırakma beni Yavuz, bırakırsan ölürüm" dedi.

Ambulans beklenirken polis memuru ise yaralının yanından hiç ayrılmadı. Sağ ayağının kırık olduğu öğrenilen Öztürk gelen ambulans ile Haliç Tıp Merkezine kaldırılırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Elimi Bırakırsan Ölürüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement