Enerji Turnuvasında Şampiyon Belli Oluyor - Son Dakika
Güncel

Enerji Turnuvasında Şampiyon Belli Oluyor

Enerji Turnuvasında Şampiyon Belli Oluyor

SEDAŞ çalışanlarının geniş katılımlı seyirci desteği ile kardeşlik ve dostluk havasında sürüyor.

22.03.2014 11:33  Güncelleme: 11:28

DAĞITIM GÜCÜ MÜ?-YÜKSEK GERİLİM Mİ?

SEDAŞ birimlerinin oluşturduğu takımların 4 grupta yaptığı karşılaşmalarla 15 Şubattan bu yana süren ve Kocaeli de 16 takım ve 176 çalışanın katıldığı "Enerji Turnuvası" Orar Halı Sahasında tüm hızıyla sürerken, Turnuvada artık sona yaklaşılıyor ve iki başarılı takımın şampiyonluğu zorladığı görülüyor.

FUTBOL DOLU ANLAR

Mesai saatleri dışında sadece Cuma günü akşamları ve Cumartesi günleri yapılan Enerji Turnuvası maçları SEDAŞ çalışanlarının geniş katılımlı seyirci desteği ile kardeşlik ve dostluk havasında sürüyor. Enerji turnuvasında kıyasıya sürdürülen mücadelelerde centilmenlik dolu ve şova dönüşen maçlar seyircilere de heyecan ve futbol dolu anlar yaşatıyor.

YARI FİNAL OYNANDI

Turnuva da profesyonel hakemlerin yönettiği maçlardan yarı final maçında Atletico Derince ile Dağıtım Gücü takımları yarı final müsabakasını gerçekleştirdiler. Atletico Derince takımında Ersin Ersoy, Savaş Sümezbaş, Aykut Serim, Tolga Erol, Berat Çağatay ve Ender Yıldız bulunurken, Dağıtım gücü takımında ise Fatih Öztürk, Kerim Zengin, Reşat Karaman, Nezih Erkul ve Muzaffer Sarı yer alıyordu.

22 MART CUMARTESİ BEKLENİYOR

Dostluk havasında ancak hırslı bir mücadele ile gerçekleşen müsabaka sonucunda Dağıtım Gücü 6-2 Atletico Derince'yi yendi. Sahadan üzülerek ayrılan Atletico Derince oyuncularını taraftarları teselli etmeye çalışrken turnuvada gözler 22 Mart Cumartesi günü saat:16.00'da yapılacak final maçına çevrildi. Şimdi SEDAŞ'ta herkes bu iki takımın maçını merakla bekliyor. Dağıtım Gücü mü? Yüksek Gerilim mi?

BÜYÜK TURNUVAYA HAZIRLIK

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Gebze ve Düzce'de de eş zamanlı olarak yapılan Enerji Futbol Turnuvası maçları sonunda her ilde başarılı olan ve ilk iki sırada yer alan takımların sonbaharda düzenlenmesi hedeflenen Enerji Turnuvasında da centilmence yarışmaları planlanıyor. İller arasında düzenlenecek Enerji Turnuvasının ise illerdeki çalışanlar arasında tanışma ve kaynaşmayı, işbirliği ve dayanışmayı daha çok pekiştireceği ve bu yönde olumlu katkı sağlayacağı da belirtiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enerji Turnuvasında Şampiyon Belli Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement