Erdoğan'ın Selamlama Pozundaki Detay - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'ın Selamlama Pozundaki Detay

Başbakan Erdoğan'ın balkon konuşması kadar, konuşma sonrası verilen selamlama pozu da konuşuldu. Sıralamada bazı isimler kenarda kalmayı tercih etti.

11.08.2014 14:31  Güncelleme: 15:08

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkez binasının balkonundan vatandaşlara hitap etti.

Artık gelenekselleşen balkon konuşmasına Erdoğan; eşi Emine ve çocukları ile birlikte çıktı. Yaklaşık 1 saat seçmenlerine hitap eden Erdoğan konuşmasının sonunda AKP’nin önde gelen isimlerini de yanına alarak seçmenlerini selamladı. Erdoğan’ın çağrısı üzerine; Bakanlar, Grup Başkanvekilleri ve Genel Başkan Yardımcıları da balkona çıkarak vatandaşları selamladı.

KABİNEDEN BİRÇOK İSİM YER ALMADI

Kabine üyelerinden; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tarım Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın partilerinin genel merkezindeki selamlama pozunda yer almadıları gözlendi. Bu isimlerden birçoğunun Ankara’da olmadıkları için balkon konuşmasında yer almadıkları öğrenildi.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI!

Ancak selamlama pozundaki ‘eksikler’den çok fotoğraftaki sıralama dikkat çekti. Erdoğan sonrası senaryolarda isimleri hep birlikte anılan İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun yanyana durmaları gecenin en çok konuşulan ayrıntılarından olurken, kadrajda Başbakan’a en yakın isimlerin Beşir Atalay ile Ali Babacan olması da dikkatlerden kaçmadı.

ŞAHİN, KURTULMUŞ KENARDA SOYLU ORTADA

Adı "Erdoğan sonrası genel başkanlık" için geçen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile yaklaşık 3 yıl önce AKP’li olan bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un grubun en sağında durmayı tercih ettiği gözlenirken, parti içindeki en çok tartışılan isimlerden eski Demokrat Parti lideri Süleyman Soylu’nun Grup Başkanvekilleri ile Erdoğan’a yakın yerde durduğu görüldü.

ARINÇ DA KENDİNİ UNUTTURDU!

Partinin ‘abisi’ olarak nitelenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç‘ın da Erdoğan’a uzak bir noktada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in yanına konuşlanması dikkatlerden kaçmadı.

KADİR TOPBAŞ DA BALKONDAYDI!

Gecenin en sürpriz durumu ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Ankara’daki törenlere katılması oldu.


Erdoğan\'ın Selamlama Pozundaki Detay
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan'ın Selamlama Pozundaki Detay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ADALET: Burdan size ekmek çıkmaz arkadaşlar Bülent ARINÇ uzak durmasının sebebi Çoık sevgili arkdaşının Cumhurbaşkanı olamasıdır. Çünkü onlar gönül dostlarıdır. Ne kadar bir olsada Sayın Cumhur başkanı erdoğan artik meclisten ayrıdır Bülent ARINÇ Gönül dostunu kaybettiğinden derin bir üzüntü içindedir. ALLAH BİRLİKLERİNİ BOZMASIN Kİ HEP KUVVETLİ OLALIM. 32 7 Yanıtla
  • 44: Başbakan ali babacan olur 17 3 Yanıtla
  • balkon konuşmasını bahçeden dinleyenlerin: yüzde doksanının suriyeli :(( yeni suriye cumhurbaşkanlarını dinlemeye mi gelmişler !!!!! 4 14 Yanıtla
  • Fgg: Çatlasanızda patlasanızda errrdooogaaan geeeliiiyooorrrrr 14 2 Yanıtla
    TRANS: Yanlışın var çoktan geldiiii. . . 0 0
  • reis: Detaya bak detaya çay demle 10 2 Yanıtla
  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: YA ORADAKİ ALKIŞLAYAN VE BAYRAK TUTAN ELLER DALKAVUKLARIN ELLERİYSE? 4 2 Yanıtla

Advertisement