Ergin ve Savaş Yütaş’ın Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

Ergin ve Savaş Yütaş’ın Konuğu Oldu

Ergin ve Savaş Yütaş’ın Konuğu Oldu

Sadullah Ergin ile Doç.Dr. Lütfü Savaş, S.S. 73 No'lu Yütaş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin konuğu oldu.

02.05.2011 08:45

Geçtiğimiz günlerde S.S. 73 No'lu Yütaş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Deniz ile üyeleri kooperatif binasında Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ile Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'ı misafir ettiler.

Çok sayıda üyenin hazır bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Adalet eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Türkiye'nin ekonomik yönden oldukça güçlü ülkeler arasında yer aldığını, demokrasinin 12 Eylül tarihinde yapılan referandum ile tam manasıyla oturduğunu, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu söyledi. İl genelinde sayısız yatırım hamlesi yapıldığına dikkatleri çeken Milletvekili Ergin, "Hatay hizmete susamış bir il konumundaydı. Yıllar yılı ihmal edilmişliğin cezasını çekiyordu. Fakat Ak Parti bunun önüne geçerek ilimizi adeta yatırım yağmuruna tuttu. DSİ kaldırılarak yerine yeşil alan çocuk oyun parkurları da dahil edilmiş güzel bir mekan kazandırıldı. İlimizde üç ayrı noktada inşaatları devam eden barajlar, topraklarımızın tamamına yakınını sulayacak kapasiteye sahip olacaktır. Mevcut stadyumun yeri DSİ parkına dahil edilerek toplamda Antakya Belediye Parkından daha büyük bir yeşil alan olarak hemşehrilerimin hizmetine sunulacaktır. Ve en önemlilerden biri olan 5o milyon seçmenin seçtiği siyasi kadrolar 5 memur tarafından yerlerinden indirilmeyecektir. 1960'da Başbakan idam edildi, 1970'de, 1980'de darbe yapıldı. Bundan sonra muhtıralar yaşandı. Milletin getirdiği kadroları ancak millet yerinden geri alır. Bu iradeyi yapılan anayasa değişikliği ile millet tamamen eline geçirdi. Bakınız dış siyasette ülkemiz itibar sahibi, saygın ülke konumuna geçti. Bunu elde ederken Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlerden aldığı güç ile başarılı oldu. Komşularımızda yaşayan insanlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi adam, lider istiyorlar. Çünkü, başbakanımız zalim'in, güçlünün, İsrail'in, Amerika'nın yanında olmadı. Hakk'ın, mazlum'un ve Filistin'in yanında yer aldı. İşte bu gücü devam ettirmenin yolu 12 Haziran da yapılacak olan seçimlerden geçer. Başbakanımızın elini, güçlendirmek sizlere bağlıdır. Gün birlik günüdür" dedi.

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, kooperatif üyelerine yaptığı konuşmada, Antakya'nın iki yıl öncesi ile bu günler arasında büyük fark olduğunu ifade ederek, "Alt yapıda yaptığımız yatırımları hemen hemen hepiniz görmüş durumdasınız. Ve alt yapı yatırımları kentin ihtiyaç duyulan mahallelerinde üretilen projeler ile devam ediyor. Prestij caddelerimizin sayısı 5'ten 9'a çıktı.

Karaoğlanoğlu caddemiz prestij caddelerimizden biridir. Bu caddenin alt yapı eksiklikleri giderilerek üst yapı çalışmalarına geçildi. Kısa zaman içerisinde cadde tamamlanarak hemşehrilerimin hizmetine girecektir. Akiş bölgesinde 200 araçlık çok katlı oto park yapımı tamamlandı. Saray caddesi araç trafiğine kapatıldı. Habib-i Neccar dağında yapılan seyir teraslar, halkımız tarafından kullanılmaktadır. Antakya halkı hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ergin ve Savaş Yütaş’ın Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement