Erzincan'daki 'Fetö/pdy Operasyonunda' Gözaltına Alınanlar Adliyede - Son Dakika
Güncel

Erzincan'daki 'Fetö/pdy Operasyonunda' Gözaltına Alınanlar Adliyede

Erzincan\'daki \'Fetö/pdy Operasyonunda\' Gözaltına Alınanlar Adliyede

Erzincan'daki 'FETÖ/PDY operasyonunda' gözaltına alınanlar adliyede Erzincan merkezli düzenlenen 'FETÖ/PDY' operasyonunda gözaltına alınan, aralarında İlçe Milli Eğitim müdürü ile bir okul müdürünün de bulunduğu 8 kişi adliyeye verildi.

20.01.2016 10:54

Erzincan'daki 'FETÖ/PDY operasyonunda' gözaltına alınanlar adliyede

Erzincan merkezli düzenlenen 'FETÖ/PDY' operasyonunda gözaltına alınan, aralarında İlçe Milli Eğitim müdürü ile bir okul müdürünün de bulunduğu 8 kişi adliyeye verildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 Ocak günü düzenlenen Erzincan merkezli 'FETÖ/PDY' operasyonunda İliç İlçesi Milli Eğitim Müdürü Y.Y., aynı ilçede 23 Nisan İlkokulu Müdürü R.K. ile, Ankara, İstanbul, Eskişehir, Van, Ağrı, Sivas illerinden 6 kişi olmak üzere toplam 8 kişiyi gözaltına aldı. Erzincan'a getirilerek Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde 2 gün süreyle sorgulanan 8 kişi, bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliyeye verilenlerin 2012-2013 eğitim-öğretim yılında Sosyal Destek Programı(SODES) tarafından desteklenen 118 bin TL bedelli 'Benim de Bir Şansım Olsun' projesinden elde edilen geliri, usulsüz harcadıkları, 'FETÖ/PDY örgütü'ne aktardıkları iddia edililiyor. Adresinde bulunamayan bir kişi ise aranıyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)-

=================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan'daki 'Fetö/pdy Operasyonunda' Gözaltına Alınanlar Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement