Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Emniyette İfadesinin Alınmasına Başlandı - Son Dakika
Güncel

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Emniyette İfadesinin Alınmasına Başlandı

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar\'ın Emniyette İfadesinin Alınmasına Başlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında dün gece Kastamonu'nun Tosya ilçesinde gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ifadesinin alınmasına başlandı.

14.12.2022 12:20  Güncelleme: 12:24

EDDA SÖNMEZ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında dün gece Kastamonu'nun Tosya ilçesinde gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın ifadesinin alınmasına başlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre; yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında Kastamonu'nun Tosya ilçesinde gözaltına alınan eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar, dün gece İstanbul'a getirildi.

Sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Hazinedar'ın ifadesinin alınmasına başlandı.

Polis ekipleri, "çıkar amaçlı suç örgütü kurma", "rüşvet", "irtikap" suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerin yakalanması için dün sabah İstanbul, Çanakkale, Ankara ve Ordu'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, aralarında eski başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi ve Rıfat Örnek ile Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı'nın da aralarında bulunduğu 16 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Belirlenen adreste bulunmayan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da dün gece Kastamonu'nun Tosya ilçesinde gözaltına alınmıştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Emniyette İfadesinin Alınmasına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement