Fenerbahçeli Basketçi Esra Nişanlandı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Basketçi Esra Nişanlandı

Fenerbahçeli Basketçi Esra Nişanlandı

FENERBAHÇE ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Esra Ural, kendisi gibi basketbolcu olan Veysel Topuz ile evlilik için ilk adımını attı.

29.08.2016 14:43

FENERBAHÇE ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başarılı oyuncusu Esra Ural, kendisi gibi basketbolcu olan Veysel Topuz ile evlilik için ilk adımını attı.

Memleketi Silifke'de yapılan nişan töreninde çiftin yakınlarının yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, spor ve siyaset camiasından bir çok isim yer aldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Turgut, " Türkiye'mizin ve her şeyden önemlisi Silifke'mizin gururu olan Esra Ural'ın bu mutlu gününe hep birlikte şahit olduk. Kendisini yalnız bırakmadık. Sevgili kızımız Esra Ural ile Veysel Topuz kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Milletvekili Baki Şimşek'te Esra Ural ile Veysel Topuz çiftine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Basketçi Esra Nişanlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement